Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda8080

Blada kreska-martwię sie tak bardzo chce byc w ciazy foto

Polecane posty

zrobilam test kolejny 3 dni po spodziewanym okresie i kreseczka nadal jest blada-zaczynam się martwic ze to jednak moze nie ciąża.Jutro idę na bete ale do tego czasu bede sie martwic.Wkleje wam mój test: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70728680f13202ea.html

Gość ciąża
ja miałam tak samo :)

ja też robiłam test około 3 dni po spodziewanym okrsie i druga kreska była identyczna - jaśniutka, ale widoczna. Za kilka dni była już mocna :) gratuluję, będziesz mamą :)

widocznie jeszcze bardzo wczesna ciąża i dlatego mało hormonu masz w moczu, z każdym dniem powinna być ciemniejsza :) zamiast się martwić - ciesz się bo tu dużo z kobiet oddałoby wszystko za choć jaśniutką drugą kreseczkę !!! będzie dobrze 🌻

ciąża! gratulacje:) mi dopiero trzeci test wyszedl pozytywny w tydzień po spodziewanym okresie, na pierwszych dwóch jak mi sie okres spozniał 1 a potem 3 dni - jeszcze nic nie bylo widac:)

Gość gruszkakula
Zdecydowanie ciąża :-D Nic się nie martw, będziesz mieć na pewno śliczne, zdrowe dziecko. Gratuluję:-)

Witam Was.A czy moze byc temperatura niska w czasie ciazy dzis 32dc i okresu brak a temppka 36,5.odpiszcie magda8080 gratulacje to ciaza:)

Gość wiktoriankaaaa
pozytywny :))

Gość tolka7777
chyba pozytyw

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

mam wyniki , jestem podłamana podam wam normy i moj wynik moj wynik 24 Miu/ml a normy: kobiety nieciezarne ponizej 1.0 3-4 tydzien ciązy 5.8-71.2 4-5 tydzien 9.5-750 niby mam wytluszczone te wlasnie wyniki ze podchodza do mnei ale czy to nie jest za malo?moze to laboratorium ma inne normy?bo zawsze sie spotykalam z tym ze nieciezarne ponizej 5 a tu jest ponizej 1.Napiszcie dziewczynki

NORMY BETA hcg Kolejne tygodnie licząc od ostatniej miesiączki i odpowiadajacy im poziom hcg: 3 tydzien - 5 - 50 4 tydzien - 3 - 426 5 tydzien - 19 - 7.340 6 tydzien - 1.080 - 56.500 7-8 tydzien - 7.650 - 229.000 9-12 tydzien - 25.700 - 288.000 13-16 tydzien - 13.300 - 254.000 17-24 tydzien - 4.060 - 165.400 25-40 tydzien - 3.640 - 117.000

a co do mwyniku dla nieciezarnych to tez slyszalam ze ponizej 1 ale pewnosci nie mam bo nigdy nie robilam, ale czytalam tutaj na forum ze tak jest

Blada???? To jest mocna krecha;) Ja miałam taką, że na fotce nie wyszłaby;) Gratulacje🌼

Blada???? To jest mocna krecha;) Ja miałam taką, że na fotce nie wyszłaby;) Gratulacje🌼

Gość sheeryl25
hej dziewczyny staram sie juz dwa lata o dziecko ostatnio lekarz robił mi monitorowanie cyklu, i przypisał luteinę w pierwszym misiącu nic ale podobno poprawa po luteinie (sama nie wiem jaka) a wczoraj na wieczór ostatnia tabletkę wzięłam progesteronu , noi właśnie wczoraj razno zrobiłam test (tylko z tego względu że dostałam jakiejś infeckcji peniwe pieczarki bo juz kiedys miałam, i wyszła mi blada kreseczka w 26 dniu, czy myslicie ze to zawczesnie juz kiedys mi wychodziły ale dużo bledsze noi po 15 minutach a ta wyszła po 5 jak pisało na tescie, boję się nakręcac ale boję się też czekać....mam czekac 10 dni od luteiny i do piero pójść do lekarza.kiedy powinnam powtórzyć test? a może mcie jakieś zdjęci testu......moja kreseczka była jasniejsza od tej która zobaczyłam tą powyżej.