Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaaMi

Wiotka skóra, rozstępy, cellulit..

Polecane posty

Gość millenooka
Prawda, mnie te tabletki bardzo pomogły, nie przyszło łatwo bo ćwiczyć musiałam, ale warto było.

Gość gość
dobry krokiem na przód jest elektrostymulacja, po jednym zabiegu stracisz trochę w obwodzie a do tego Twoja skóra będzie bardziej jędrna, jest to dobry start żeby zabrać się za siebie i ćwiczyć, chyba że masz na tyle pieniędzy żeby chodzić co jakiś czas na takie zabiegi,artykuł o zabiegu: http://cosnetblog.pl/prosty-sposob-na-odchudzanie-oraz-zgrabna-sylwetke-elektrostymulacja-xilia/

Gość gość
W obwodzie ud i bioder można też stracić po kuracji detocellem. U mnie po kilka centymetrów ubyło i to bez specjalnego wysiłku, owszem trochę ćwiczyłam bo szybciej osiągnęłam zamierzony cel.

Gość cellla
No ja od wczoraj zaczęłam brać te tabletki, widziałam rezultaty po takiej kuracji u koleżanki i postanowiłam, ze od nowego roku też się za siebie wezmę.

Gość gość
To prawda, ale bez ćwiczeń i diety to niewiele pomoże :) Ja biorąc detocell i ćwicząc w 3 miesiące pozbyłam się w widoczny sposób skórki pomarańczowej ;D teraz znowu biorę się za siebie, bo w końcu wiosna idzie ;)

Gość Kryśka79
Spróbuj karbokysterapii na cellulit: http://pragnieniakobiet.pl/karboksyterapia-na-cellulit/ Co prawda trzeba wykonać całą serię kilku zabiegów, żeby osiągnąć ostateczny efekt, ale jak już się go osiągnie, to skóra jest nieporównanie gładsza i jędrniejsza niż przed zabiegiem. Niebo a ziemia:)

Gość gość
faktycznie elektrostymulacja działa ale tak szczerze mówiąc nie jest to najprzyjemniejsze, chodziłam kiedyś na takie zabiegi w krakowie. Jak walczymy z cellulitem i zbędnymi kilogramami to musimy zacząć od diety następnie ruch ja polecam skakankę i świetne są też zabiegi endermologii z tych zabiegów korzystam w estetice na sławkowskiej efekty są widoczne bardzo szyko

W ujędrnieniu skóry, redukcji rozstępów i cellulitu skuteczne są zabiegi karboksyterapii. Karboksyterapia polega na śródskórnej lub podskórnej aplikacji medycznego dwutlenku węgla poprzez mikronakłucia.

Gość gość
Na wszystkie problemy o których piszecie genialnym rozwiązaniem jest serum Body Refining System EVENSWISS ze sklepu www.sheartist.com. Likwiduje cellulit i radykalnie napina skóre. Można stosowac również na ramiona dotknięte cellulitem i " motyle" . Zalety: jest najlepsz jakie miałam wady: może cena, ale są promocje na szczęscie. Opakowanie mogłoby tez być ciut większe:) Gorąco polecam

Gość denika8
Najlepsze są profesjonalne zabiegi. Tylko one tak naprawdę są w stanie ujędrnić naszą skórę i sprawić, że nasze ciało będzie naprawdę świetnie wyglądało. Zerknijcie sobie tutaj http://fabskin.pl/zabiegi-ultraformer/ i poczytajcie jak działa urządzenie ultraformer. Warto zainwestować w takie zabiegi.

Gość gość
zgadzam się, że w pewnym momencie to nie pozostaje nic innego, jak tylko wybrać się na profesjonalny zabieg. Ja żeby pozbyć się "motylków" byłam w Medycynie Młodości na zabiegu Thermi, naprawdę świetny.

Ostatnio wypróbowałam karboksyterapię na rozstępy po ciąży. Podczas zabiegu jest lekki ból, ale do wytrzymania. Po kilku zabiegach zauważyłam, że moje rozstępy znacznie się spłyciły. Zabieg na aparacie Carbo-OXY, bo na takim miałam wykonywane zabiegi, jest mnie bolesny, ponieważ urządzenie ma programy do redukcji bólu. Polecam!

Gość gość
Niestety tak to już jest, że skóra traci swoją elastyczność, ja, żeby się pozbyć kłopotu próbowałam róznych kosmetyków, ale z marnym skutkiem. Ostetcznie zdecydowałam się na zabieg Thermi Tight w Medycynie Młodości, przyznam, że bardzo jestem zadowolona z efektów.

Gość gość
Jeśli chodzi o wiotką skórę, to po skończeniu 40 roku życia tez zaczęłam dostrzegać, że skóra straciła elastyczność. :-( Cellulit, brak jędrności - te sprawy. Zdecydowałam się na VelaShape - zabieg łączy w sobie działanie podczerwieni, częstotliwości fal radiowych i masażu próżniowego, w celu skutecznej redukcji tkanki tłuszczowej, cellulitu oraz ujędrniania, modelowania ciała i owalu twarzy. Polecam ten zabieg! http://estivance.pl/zabiegi/kosmetologia-2/velashape/

Gość gość
spróbuj premium collagenu 5000 oprócz świetnego działania na skórę ma super dzałanie na włosy i paznokcie

Gość gość
Dziewczyny! Jaki Velashape wybrać: 2 czy 3? I jaka jest między nimi różnica?

Gość gość
Na rozstępy polecam stretch free, na cellulit cellu off od Floslek.

Gość gość
VelaShape3 jest 300% skuteczniejsza niż 2. Tak mówił mi doktor Krajewski.

Gość gość
Ja na zabiegi zwalczania celulitu chodzę do gabinetu medycyny estetycznej w http://www.imageszczecin.pl/. Moim zdaniem mają bardzo przystępne ceny.

Gość gość
Zabieg VelaShape jest bolesny? Tak z waszego doświadczenia.

Gość gość
W takim razie powinnaś sie poddać zabiegowi karboksyterapii. to świetny zabieg ujędrniający ciało i pozwalający pozbyć się cellulitu. Ja robiłam go sobie w gabinecie dermedika w krakowie. Efekty są powalające i nawet mój mąż mówi, że moje ciało jest teraz takie jędrne!

Gość gość
Mnie Vela Shape nie bolało, ale podobno po zabiegu mogą wystąpić obrzęk i małe podrażnienia. Wtedy można zastosować preparat łagodzący lub chłodzić dany obszar przez co najmniej 15 minut. Mi się to nie przydarzyło, ale jak ktoś ma baardzo delikatną skórę to kto wie.. W każdym razie lekarz informuje o tym przed zabiegiem.

Gość DeskMarta
Znalazłam niedawno taki zabieg terapii tkanki łącznej falą uderzeniową i jestem po dwóch zabiegach i mówie wam ekstra. Skóra świetnie reaguje na ten zabieg, jest taka przyjemniejsza w dotyku, równiejsza, a cena też spoko, bo za jedną część ciała wychodzi poniżej 100 zł w pakiecie. Rejestrację mają tu rehabilitacje.org online, więc mega wygodnie. Ja chodzę na Zakątek 13, ale mają to też chyba na Zachodniej.

Gość Sonia 21
Nie mam nadwagi, dbam o dietę, trochę ćwiczę, ale i tak mam cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, rękawice do masażu- i nic. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Polecam wszystkim.

Gość Pani doktor 22
Nie mam nadwagi, Zdrowo się odżywiam, chodzę na zumbę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na kremy wyszczuplające, rolki masujące- bez efektu. Wybrałam się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio Super efekty. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość raszka34
Zmiana diety oraz aktywność fizyczna powinny pomóc, skóra na pewno dzięki temu będzie w lepszej kondycji. Można spróbować też kosmetyków antycellulitowych np. Slim Extreme scalpel z eveline, teraz mają w sprzedaży reduktor cellulitu, u mnie się sprawdził, skóra stała się bardziej wygładzona i napięta.