Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy dużo wczoraj zjadłam

Czy dużo wczoraj zjadłam?

Polecane posty

Sniadanie: 1 bułka Obiad: 2 zimnieki gotowane . ok 150g pieczonego schabu , 2 pomidory Podwieczorek:2 nektarynki Kolacja: 2 kanapki z szynką

Gość Peeerro
jestes na diecie..? ile chcesz schudnac..?

Wczesniej jadłam bardzo dużo słodyczy i niezdrowego jedzenie i troche mi przybyło kilogramów Ostatnio sie ograniczam i to menu powyzej to bardzo mało w porównaniu do tego co jadłam wczesniej Chce schudnąc jakies 10 kg

Gość Peeerro
A w jakim czasie.?

Gość Peeerro
Moim zdaniem powinnas niejest ziemniaków i pieczywa jesli chcesz schudnąc.. Ziemniaków ogólnie sie niejada na diecie bo tłuczą ale na niektórych dietach wystepują ziemniaki.. Zamiast pieczywa mozesz zastapic papryke. Zrobic sobie sałatke z sera białego hudego do tego tunczyka z puszki, troszeczke soli pomieszac pokroic papryke i nałozyc ser na nią i wyjda takie kanapeczki bez chleba ;] A na przekąski mozesz esc marchewki

Gość bankierka
ja normalnie jadam kilka razy wiecej a chuda jestem jak szkapa... malo moim zdaniem :)

Gość Peeerro
pomidory jak najbardziej :D Na sniadanie mozesz sobie zjesc ser biały (hudy) DO tego pokrojone pomidorki z cebulką (jesli chcesz mozesz tez polac jogurtem naturalnym) NAprawde smaczna przekaska ;]

Gość Peeerro
do bankierka- to zalezy od człoweka ;] I od przemiany materii .

ja i tak wczoraj czułam sie głodna , bo to znacznie ,miej niż jem zazwyczaj chce schudnąc gdzies do końca wrzesnia myśle zeby stopniowo coraz mniej jesc , bo od razu mogłaby być zbyt duża zmiana dla organizmu

Gość Peeerro
moge ci wysłac owoce i warzywa które mozesz jesc przy odchudzaniu.

zazwyczaj jadłam ok 3 bułek na śiadanie i 4 kanapek na kolacje obiad też był bardziej obwity a do tego zawsze na deser jakies ciastka

Gość bankierka
wiesz co, zauwazylam ze jak sie za malo je to sie nie ma sily i spowalnia sie przemiana materii wiec ja jem jak chlop w sile wieku i sobie cwicze. nie wyobrazam sobie glodowac... polecam ci bieganie, od razu czlowiek jest szczesliwszy :)

Gość Peeerro
jesli bedzie sie na odpowiedniej diecie to wcale nie niema sie siły ;]

Gość bankierka
ale twoja nie jest normalna :P jedna bulke na sniadanie to ja polykam a jem co najmniej 5 kanapek

Gość Peeerro
oj mało wiesz o dietach..

Gość bankierka
kiedys sie tym interesowalam ale ja po prostu lubie jesc wiec glodowanie nie jest dla mnie :) wole pohasać po lace :D

Gość Peeerro
co z tego czy jesz czy połykasz czy jeszcze cos tam innego..

Gość Peeerro
NO i warto jesc tez zdrowe rzeczy

Gość bankierka
chyba sie nie zrozumialysmy :) ale zycze ci powodzenia na diecie :)

peeerro ja em i chleb i ziemniaki tyle, ze w malenkich ilosciach :) wiec np jeden maly ziemniak ugotowany albo upieczony, a chleb tylko dietetyczny- ten co jem ma 49 kcal w kromce :) wierze w jedzenie wszystkiego (no oprocz smieci typu chipsy itd)kiedys jak uprawialam sport wyczynow to jadlam jak kon :p a teraz niestety musze ograniczyc jesli chce chudnac, albo duzo wiecej cwiczyc a na to nie mam za duzo czasu :(

Gość DIetetyk
Witam jestem Dietetykiem który pracuje w swej dziedzinie od ponad 5 lat chętnie mogę ułożyć panią diety dostosowane do Pań stylu życia oraz do nałogów jakie Panie posiadacie. Moje diety można również nie raz spotkać w gazecie Vitalia, Joy, oraz Vita. Moje diety są znane w całej polsce ale również lecze pacjentów w Niemczech gdzie jest tam największe zapotrzebowanie na dietetyków gdyż właśnie tam jest największa otyłość wśród ludzi w Europie. Skończyłem również 2-letni kurs instruktora Fitness i moge dostosować zestaw ćwiczeń do Pań trybu życia. Zostałem również nagordzony wyróżnieniem wielu specjalistycznych ośrodków w polsce które zjamują się leczeniem osób otyłych, mój sposób pisania diet jest oparty na wielu czynnikach które wrunkują odpowiednią klasyfikacje spożywanych prosuktów przez nasz orgaznim oraz ewentualne spalanie ich poprzez cwicznia z różnego zakresu których również jestem pomysłodawcą. Średnia stała utrata wagi przy mojej diecie wynosi około od 5 do 7kg na 24 dni Jeżeli jesteście zainteresowane piszcie na maila: kuba290492@gmail.com (proszę nie odpowiadać na forum) . Ułożenie diety to koszt od 10zł. Więc wporównaniu z innymi ofertami jest to nie wiele. Robie to tylko dlatego ponieważ pragne pomóc osobą otyłym lub tym które chcą zrzucić pare kilo ponieważ wiem jakie to istotne w naszym zdrowiu i jakie to niesie konsekwencje. Pozdrawiam Kuba

Gość Peeerro
Tak mozna jesc ziemniaki ale oczywiscie w małych ilosciach. Tylko nie są one zalecane do diet. Oczywiscie sa tez chleby niskokaloryczne pełnoziarniste ale ja osobiscie za nimi nie przepadadam, wole własnie zjesc zamiast chleba cos innego ,niskokalorycznego zdrowego i pozywnego ;] Pozdrawiam

no wlasnie, wg mnie najwazniejsze jest to co nam odpowiada, ja uwielbiam wegle, ktos inny lubi bialka, jedzmy to co NAM pasuje i dziala, bez wyrzeczen i meczenia sie pozdrawiam

Gość Peeerro
Tak tak.. ;)) I Zeby przyniosło skutki :P :D:D

Gość Peeerro
Laura Świetnie wyglądasz ;] Gratuluje ze udało ci się schudnąc z 60 na 53. :P Na jakiej diecie byłas i przez ile.??

MZ od poniedzialku do piatku do poludnia a weekend jem co chce wiec np wczoraj bylo 3500 kcal :p w sumie duzo czasu bo kilka miesiecy ale mialam kilkutygodniowe przerwy, nie zalezy mi na szybkiej utracie bo bedzie jojo, jem mniej i powoli maleje :p aa no i dziekuje za komplement :)

Gość Peeerro
A wiedz MŻ. Większosc kobiet teraz to stosuje ;] Oczywiscie efekty sa ale w troszke dłuszszym czasie :)

no wiem wiem :) mnie pasuje bo nie planuje zrzucic kilka kilo i wrocic do dawnego jedzenia, na mz mge byc do konca zycia, a jesli jest impreza, wakacje it to jem wiecej a potem znow mz wiec mnie pasuje a Ty co stosujesz? bo jakby co to zapraszam n nasz topic tylko dla twardzielek :)