Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiolandia

Co do tej sukienki??

Polecane posty

Gość Misiolandia

Już był podobny temat ale chyba dałam zły tytuł bo odpowiedziały mi tylko 2 dziewczyny.... Dziewczyny pomożecie? Idę na przyjęcie weselne ( nie wesele z orkiestrą itp ) kupiłam sobie kieckę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=683 274310#gallery i teraz problem z butami! Jaki kolor?

Gość link jest pusty

Gość Misiolandia
Oj przepraszam ! Już wkleję

Gość Misiolandia
up

Gość Misiolandia
dziewczyny pomożcie:(

Gość urururura
Ja bym nie kupowała butów w kolorze różowym na allegro. Niby ten sam kolor, ale mogą się ze sobą kłócić. Najlepiej by było jakbyś z sukienką poszła do sklepu i przymierzyła buty, zobaczyła czy pasuje kolor. Wydaje mi się, że jakiekolwiek jasne, letnie buty by były ok. A będą Ci potem pasowały do innych rzeczy, posłużą nie tylko na raz.

Gość Misiolandia
Myślałam bardziej o tym beżowych za dużo by tego różowego chyba było... nie sądzisz?

Gość urururura
Oczywiście, jasny beż to bardzo dobra opcja. Założysz takie buty potem do niejednej letniej kreacji. Poza tym jak te odcienie różowego wypadną razem nieciekawie, to niewiele z tym zrobisz. Tak to już jest, że jak but i sukienka są w tym samym kolorze, to trzeba je oglądać razem, a przez internet kupić coś co ma do siebie pasować to duże ryzyko. Kolory na ekranie są inne niż w rzeczywistości.

Gość Misiolandia
Tak to prawda, chyba zdecyduję się na ten beż. Dokupię jakąś kopertówkę i będzie ok. Cze teraz do tego beżu będą pasowały srebrne dodatki jak np najszyjnik?