Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co sie dzieje z siecia plus?

Polecane posty

wiadommosci dochodza z opoznieniem chcialam dzis zamowilc pakiet sms to przyszla mi wiadomosc cyt. mozesz aktywowac tylko jeden gratisowy pakiet w ciagu 30 dni. na pakiet o dar.minutach przyszlo to samo.

Gość Przegrałaś
zapewne niedawno wzięłaś nowy tel w mix i jesteś w taryfie mix IV jesteś przegrana jeden pakiet na miesiąc

zapolam dodac ze jestem w miksie, ale niestety w styczniu minie nam 3 rok wiec niejestem w tej taryfie. i co ty na to? :P

nikt nie wie?

eh jak zawsze

Gość a maszzzzzzzzzzz
wez nie strasz bo tez mam mixa :o 3 i pol roku. bralam ze 2 tyg temu pakiet esów i darmowych 100 min, ale bylo wszystko ok. ale to prawda, ze cos sie u nich pieprzy. esy dochodza z opoznieniem, zasieg sie coraz czesciej gubi, ogolnie kaszana :o

no ja bralam ostatnio esy z minuty i juz mam wsyztskiego koncowke, chcialam przedluzyc z nimi umowe ale teraz nie wiem. co mi po jednym pakiecie sms i minut...

Gość Młooda
Też jestem z mixa i jak wysyłam smsa na *121# to wyświetla się coś takiego "twoje zlecenie jest przetwarzane" i sms dochodzi z lekkim opóźnieniem. Na razie nie wykupuje żadnych pakietów,bo nie wiadomo czy się aktywują... chyba mają problemy sieciowe...