Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka202

Wargi sromowe mniejsze....choroba czy co?

Polecane posty

Gość kalinka202

mam problem mam 16 lat i moja lewa warga sromowa mniejsza jest znacznie inna niz prawa, lewa jest sina, duza, a prawa normalna co mam zrobic, mialyscie tak? nie bylam jeszcze u ginekologa, mam zamiar zaczac chodzic od 17 lat...czy to moze byc spowodowane masturbacja (pod prysznicem polewam woda) czy moze tym ze dorastam cz w ogole cos innego... tylko normalne odpowiedzi...

Gość bobak33333333333333
nei iwem

Gość zaranna
To jest jakieś schorzenie ale nie pamietam nazwy. Idz z tym lepiej do lekarza, czym predzej tym ;lepiej.

Gość kalinka202
a ktoras z was wie jakie to, na necie szukalam ale nie znalazlam, jak to sie usówa, bo chyba nie operacyjnie, jakies tabletki, masci czy co?

Gość bge
co za glupoty dziewczynie wciskacie, to zadne schorzenie, naprawde nie masz sie czym martwic autorko na moje oko wszystko jest tak jak byc powinno jesli nic Cie nie boli tam, takie wargi to normalka, nie wszystkie kobiety maja piczki jak malowane, ktore widzi sie na filmach, a to ze jedna warga jest mniejsza a druga wieksza tez nie oznacza jakiegos schorzenia, jestes mloda z wiekiem sie wyrowna a jesli nie to tez nic strasznego, taka Twoja uroda nie jestes na nic chora na 100%

Gość dr.Gerard
Może zakładasz nogę na nogę? Słyszałem, że może to wywołać kobiecą wersję wnętrostwa.

Gość gruszkakula
Większość wciska Ci straszne bzdury (poza jedna chyba normalną odpowiedzią). Dysproporcja między wargami sromowymi jest całkowicie normalnym zjawiskiem. u jednych kobiet występuje, u innych nie. jedne mają obie wargi malutkie, inne obie wielki, a jeszcze inne - jedna małą, drugą dużą. Trochę było już wątków na ten temat. Nie masz się czego obawiać. Nie usuwa się tego, chyba, że miałabys mieć z tego powodu wielkie kompleksy - wówczas operacja plastyczna. Ale po co, skoro jest to normalne? Sama mam dość obfite i ciemne wargi mniejsze, jedna jest wyraźnie większa niż druga. Przyzwyczaiłam się do tego, mój facet je akceptuje, więc wszystko jest OK. Nie przejmuj się, bo to drobiazg!:-)

Gość kalinka202
tylko że jedna jest duża i fioletowa, a druga normalna mniejsza i ma naturalny kolor... ale dzieki pocieszylyscie mnie... ale chetnie przeczytam jeszcze inne wypowiedzi..

Gość bolik
no to ww maja racje

Gość pomocyyyy
a ja mam 17 lat, jedną wargę normalną a drugą taka dużą i obwisłą ;( co mam zrobić?;(

nic. przyzwyczaic się. kto powiedział ze obie wargi musza być takie same?...