Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpelka swojego faceta

czy wasza związek zaczął się od kumpelstwa?

Polecane posty

Mam pytanie ile jest takich związków które rozpoczęły się od koleżeństwa/kumpelstwa? Jak myślicie to dobra wróżba dla związku? Jeśli facet facet mówi, że jesteś dla niego fajną kumpelą? Mnie się zawsze wydawało, że dobry związek powinien zacząć się od przyjaźni...ale nie wiem czy faceci uważają tak samo, czy oni od razu rozgraniczają albo kumpelka, albo dziewczyna.

Gość fjjxf
przyjazn nie przeradza sie w milsoc :o

Gość jesli nazywa ciebie kumpela
to raczej nie ale ja poznalam chlopaka jakies 7 mieiscy temu, i powiem ci ze dopiero teraz zaczynami na nim zalezec i jemu chyba tez...co z tego bedzie to nie wiem, tylko ze on mnie kumpela nie nazywa ale zdrobniale od mojego imienia, wiec roznie to bywa

"Mnie się zawsze wydawało, że dobry związek powinien zacząć się od przyjaźni..." a mnie nie, nigdy w życiu nie chciałabym mężczyzny traktującego mnie jak koleżankę.

Gość nigdy bym nie chciala z zadnym
kolega stworzyc zwiazku... Nie wiem czemu, jakos tak ;)

Gość kredyt gotówkowy
Oczywiście, że tak. Na początku bylismy tylko partnerami w pracy. Co lepsze nie znosliśmy się. Ale powoli docieraliśmys ię do siebie. Aż pewnego dnia okazało się, że nie mozemy zyć bez siebie. Jesteśmy razem już ponad rok, znamy się 3 lata.

Gość mikola
a moj zwiazek sie własnie zaczął od kumplestwa - teraz jestesmy 8 lat razem, a 3 po slubie :)

czyli rożnie to bywa :) ale ja mam dzisiaj doła i idę spać :(

Z moim pierwszym chłopakiem zanim zaczęliśmy być ze sobą kumplowaliśmy się... Dość długo, bo ponad rok :) Potem nawet się zaręczyliśmy...