Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala20

czy zauważałyscie u siebie podczas ciąży zmiane charakterów?

Polecane posty

Gość Lala20

hej dziewczyny, zastanawiam sie czy kazda kobieta tak ma ze w ciązy zmienia sie jej charakter i sama to zauwaza, i mimo szczesliwego stanu jest sie wiecznie złą;) ja bylamw ciazy niestety tylko 3 miesiace ale znow chcialabym byc..sie staramy

to u mnie było odwrotnie byłam tak spokojna wyciszona nic mnie nie złosciło

Gość test odczytuje sie
ja mam tak sam jak onk3,jestem jakby spokojniejsza, nawet moja rodzina sie dziwi, ze moja ciaza przebiega dla wszystkich bezstresowo ;). Jedyna zmiana jest taka, ze latwiej sie wzruszam i placz mam na zawolanie, szczegolnie na filmach.

Gość Lala20
to tylko pozazdrościć;-) ja to aż sama sie łapałam na tym ze jestem okropna.. ale bylam szczesliwa ze mam w sobie fasolke..mialam;-/

Gość Lala20
zgadza sie.. zwiekszona wrażliwość.. piekne odczucie;-)

Gość
mnie draznia nawet glupie szczegóy i ogolnie jestem bardziej nerwowa.

Gość krzywy ryjek
nie chcę byc niemiła, ale nie mialaś fasolki tylko spodziewałaś się dziecka powodzenia w staraniach :)

Gość Lala20
to byla przenośnia, nic złego na mysli nie mialam.. ;-) tak spodziewalam sie dzieciątka. . niedziękuje;-)

Gość test odczytuje sie
krzywy ryjek, kazda kobieta ma inne okreslenie dla swojego dzieciatka i mnie rowniez zdarzylo sie nazwac moje malenstwo fasolka, jest to pieszczotliwa nazwa, wyrazajaca uczucie do dziecka! A Tobie droga autorko zycze owocnych staran i wierze, ze niedlugo znow bedziesz nosic w sobie swoja fasolke i tym razem wszystko bedzie dobrze :) powodzenia zycze!

Gość Lala29
Dziekuję -test odczytuje sie- za sparcie;-) zgadzam sie z Tobą,dla mnie tez nie jest to nic obraźliwego.. niedziekuje ;-) mój maz zaś uważa ze w ciaży byłam rozpromieniona,kochana i szczesliwa..zgadza sie,a w srodku hormony buzowały!

Gość Lila29

Gość ciasto orzechowe
ja w pierwszym i drugim trymestrze strasznie byłam nerwowa, dosłownie wszystko potrafiło wyprowadzić mnie z równowagi. Niestety n nie wytrzymywał moich prowokacyjnych zagrań i było non stop awantury teraz jakbym wy łagodniała, nie chce mi się kłócić i jestem spokojniejsza może bardziej wrażliwa ale nie płaczliwa