Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JENYYYYYYYYYYYYYYYYYYYa

Czy wasze koty tez po was ciagle łażą?

Polecane posty

Cly zien na mnie włazi i mialczy i mruczy. na laptopa mi siada. nawet jak spie to mnie z poduszki spycha a jak mu nie ustepuje to mnie gryzie. Mam dosc :( Chce troche prywatno==========sici. o tr razb tez mi wlazł na laptopa wrrr co mam zrobic, lize mnie lasi sie glaskam go ale musze tez inne rzeczy porobic.=

po prostu jest niedopieszczony :) kot przytula sie wtedy kiedy jemu się chce a nie tobie i często wynajduje sobie nieodpowiedni moment

Gość nie widze problemu
:D kotki to najukochansze i najmadrzejsze zwierzaczki :)

on jest fajny ale prócz mnie w domu mieszka jeszcze 6 innych osób i w zasadzie to nawet nie ejst mój kot a on sobie upieprzyl ze bedzie mnie meczył. jak mu wyjasnic zeby eczyl swojego pana?

Gość frufru
oblej go wodą albo daj mocno w dupę. znienawidzi Cię i da CI spokój... kot to nie pies, nie przyjdzie do Ciebie wtedy kiedy Ty chcesz, tylko wtedy gdy sam zechce. trzeba sie z tym pogodzic :D

dlatego ja mam psa. maz sobie zazyczyl kota ale efekt jest taki ze kot został moim pasozytem niczym huba drzewna :P na maz sie nabija ze wygladam jak pirat tylko zmaiast papugi mam kota na ramieniu

Gość ZosiaSamosiaaa
bo kot sobie wlasnie wyboera takie osoby ktore obdarza swoimi wzgledami :) moej po mnie tez lazily ale jakos z wiekiem im przeszlo :( teraz mi tego brakuje :(