Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebezpiecznie sniaca

jeden sen sprawil ze sie w nim zakochalam tzn w mezu kolezanki

Polecane posty

Teraz ciagle o nim mysle, najgorsze sa wieczory bo wiem, ze ida razem spac i pewnie przytuleni jak ja widze czuje sie okropnie a jeszcze gorzej jak ich widze razem. od zawsze uwazalam go za fajnego, ale przez jeden glupi sen zwariowalam na jego punkcie.

Gość to diabeł zsyła ludziom
takie sny, żeby ich omamić, zwieść na manowce. Chodzi mu o złamanie przysięgi małżeńskiej, żeby rozpieprzyć czyjeś małżeństwo.

Nie byl to zaden erotyczny sen. snilo mi sie, ze gadalismy ze soba i potem trymal mnie za reke. i teraz wciaz o nim mysle....

jestem teraz zupelnie rozbita. nie moge sie na niczym skupic:(( nie wiem co robic, nie chce rozbijac malzenstwa i nawet nie wiem czy bylabym w stanie bo on widac, ze razcej ja kocha, ale wciaz pamietam ze snu ten dotyk. kurrrcze juz dawno mnie tak nikt nie dotykal. zaraz zwariuje!!!!

pomozcie mi

Gość I ja cos dopisze...
Sluchaj- nie chodzi o tego faceta, ale o to,ze czujesz sie samotna, sama, niekochana... Zastanow sie nad tym, brakuje ci najwidoczniej ciepla, przytulenia, potrzymania za reke, zwyklej rozmowy z facetem. nie odbijaj meza kolezance, nie mysl o nim, staraj sie chociaz... Poszukaj wlasnego szczescia... Powodzenia:)

Gość a jak mamy Ci pomoc
??? kaftan bialy z rekawami extra long uszyc?

I ja cos dopisze...- pewnie masz arcje, ale dlaczego ywszlo tak, ze akurat o nim mysle? wiem, ze musze znalesc swoje szczescie ale ono jakos unika mnie. wszystkie moje znajomosci z facetami to tylko porazka. a on? jest taki czuly i kochajacy, od zawsze uwazalam, ze to fajny facet, ale ten sen cos we mnie wyzwolil. nie zmaierzam go jej odbija, to w koncu moja kolezanka no i poza tym on widac iz raczej mna nie jest zainteresowany, traktuje jako kolezanke zony i tyle. ech..cemu ja nie moge poznac kogos wlasnie jak on?

Gość sessesese
potrzymaj go za chooja :)

Gość ja tak mialam z
piotrusiem kupicha, chociaz nienawidzilam jego spiewu i piosenek to przez sny erotyczne z nim pokochalam go;)

Gość ja tak mialam z
piotrus niestety tez jest zonaty:(

Gość I ja cos dopisze...
Sluchaj- ten facet to tylko jakby rekwizyt w Twoim snie... Nie wiem jak to ujac w slowa, ale gdyby przysnil Ci sie sasiad to pewnie teraz bys pisala o sasiedzie... sny to sny real to real, nie porownuj tych dwoch rzeczy. Idealizujesz go teraz. za jakis czas zapomniesz o tym... A ukojenie duszy przyniesie Ci nowy mezczyzna na Twojej drodze...Odrobina wiary w siebie i przeznaczenie. A, nie zadreczaj sie myslami o tym facecie, bo moze sie to skonczyc zle.