Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kto to mowi i co

POpaprancy

Polecane posty

Gość a kto to mowi i co

Jak sie czujecie dzis-WY barany-wyborcy PO,ktorzyscie pomogli komuchom obalic propolska wladze PiS na korzysc naszych i WASZYCH wrogow? Bardzo mnie to ciekawi.No-piszcie wy-ktorzy byliscie tacy madrzy,tacy pewni ze tylko PO!!!! Jak nas-patriotow wyzywaliscie od zasciankow,moherow i innych.No-piszcie teraz na siebie-jacy glupi byliscie.

Gość bamkryk
No ja tez jestem tego bardzo ciekaw.Jakos nikt z tych uwazajacych sie wtedy za bardzo madrych i oswiecono/postepowych nie kwapi sie do napisania-tak pomylilem sie.

Nie licz na to... skutki dzisiejszej \"polityki\" wyraźnie będą odczuwane za jakiś czas, kiedy prawdopodobnie będzie już inna ekipa. Wówczas wygodniej będzie zwalić wszystko na nowych-starych (bo całkiem nowych prędko nie będzie) ;)

Gość hgfdsa
powiem Ci jedno trzy słowa do ojca prowadzoncego: hu. Ci w dupę Pis to w ogóle była świetna partia no nie bo się ze śmiech zesram. Po faktycznie nie jest taka jaka obiecywała ale do Pis aż strach porównywać moherze i co masz już poroazmawiajmywRodzinie Rydzyk gsm

Gość hgfdsa
prowadzącego*

Gość facet co lubi ...
Ja jestem za UPR uważam że PIS i PO to Ci sami ludzie , daleko nie szukając np pani Zyta Gilowska