Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletka__

wmawiam sobie ze jestem brzydka!!!!

Polecane posty

" a ty rozumiem wiesz to po sobie? " Owszem oglądam sie za wyjątkowymi pasztetami. :classic_cool:🖐️ "i jesli jej kolezanki zazdroszcza to tym bardziej. " Może sa jeszcze brzydsze? :classic_cool:🖐️

inteligetnie obrocony zart, masz u mnie plusa :P e tam, dla mnie jest oczywiste co autorka chce. zamiast glupotami powinna sie zajac swoim intelektem. i tyle. powinno przejsc.

Oh ah za ile plusów będzie nagroda? :classic_cool:🖐️ A może już osiągneła wyżyny intelektu? Nauczyła się czterech języków, umie rysować i malować. I co wtedy zrobi? :classic_cool:🖐️

no to musi sie nauczyc 5 jezyka (tolkien znal 30 ), przestudiowac historie artu i tak swietnie skopiowac Guernice ze bedzie uznana za drugiego picasso. a za 5 plusow jest u mnie usmiechnieta buzka - ' :) '

"no to musi sie nauczyc 5 jezyka (tolkien znal 30 ), przestudiowac historie artu i tak swietnie skopiowac Guernice ze bedzie uznana za drugiego picasso. " A potem będzie mogła odejśc z tego świata w poczuciu spełnienia? :classic_cool:🖐️ "a za 5 plusow jest u mnie usmiechnieta buzka - ' :) '" Wow. Dostałem potężny zastrzyk motywacji. 😴:classic_cool:🖐️

Gość prawiczku z wiarą
uwielbiam Cię :D w końcu ktoś inteligentnie rozjebie tą depeche

Gość Boofiasty Bombatix
:) wstąpiłem w szeregi pomarańcz by dokonać inflitracji.

nie w poczuciu spelnienia , lez przynajmniej nie bedzie marnowac czasu na bzdury. ' :)' - masz , na zachete.

Gość ty depeche
gadasz ze wygląd nie taki wazny, to po co za przeproszeniem bez przerwy zmieniasz swoje zdjęcia w stopce? i jeszcze jedno, zalisz sie ze nikt cie w rijalu nie trawi (pamietam ten topik), moja rada - naucz się wszystkich języków świata, skopiuj wszystkie obrazy i idz wąchać kwiatki ok? zrobisz to dla nas? buziak

Gość Boofiasty Bombatix
pomarańczowy kolego wyżej :) przeloguj się na czarny nick

Gość Boofiasty Bombatix
yhy ;P

Gość kombinator
Naprawde przeceniacie urode jako ceche. Co z tego jesli ktos jest piekny jesli ma tak nasrabne w glowie ze nie da sie z nim przebywac wiecej niz 5 minut ? najwazniejszy jest charakter, wyglad ma tak naprawde male znaczenie. Popatrzcie sobie na ulicy ile jest par brzydal/brzydula - ladny/ladna.

" nie w poczuciu spelnienia , lez przynajmniej nie bedzie marnowac czasu na bzdury. ' :)' - masz , na zachete." A czym są te bzdury? Zajmowanie się szutką, którą będzie podziwiac kilku ekscentrycznych koneserów sztuki czy może własnym wyglądem, który widzi każda mijana osoba? :classic_cool:🖐️ Na zachętę do czego? :classic_cool:🖐️

Gość Boofiasty Bombatix
niewiem.. nie miałem ochoty się logować ale teraz jestem kolorowy :D :*

Gość ty depeche
wyjaśniałas czemu masz zdjęcie, ale czemu je bez przerwy zmieniasz to juz nie... czemu piszesz wciaż ze jestes piękna tez nie ekhm. jak dla mnie to lekka hipokryzja. tak pieknie wypowiadasz się o urodzie jako czyms trywialnym, a sprawiasz wrazenie jakbys urode stawiala na pierwszym miejscu. Jak zwykle się plączesz, i na siłe starasz sie zrobic wrazenie 'yntelektualystki'. Nie wychodzi ci

uroda przemija... sztuka pozostaje.... poza tym tylko ludzie pusci traktuja wyglad jako najwazniejsza ceche. dobra, dajmy spokoj z tymi buzkami :P

"Popatrzcie sobie na ulicy ile jest par brzydal/brzydula - ladny/ladna. " Już to kiedyś wyjasniałem. Ci piękni mają ukryte wady np. małego penisa/obwisłe i małe piersi. :classic_cool:🖐️

Gość kazioo
do autorki a czemuß

nie pisalam ze jestem piekna tylko ze moja mama jest - primo. fotke zmieniam bo mi sie nudzi, oprocz tego mam w stopce ulubione obrazy ale tego raczyc nie zauwazylas. po drugie- jesli pisze o pieknie ako pieknie , traktuje to jak przedmiot, obiekt fascynacji, tymczasem tutaj mowimy o otwartej proznosci autorki. mam nadzieje ze widziesz roznice.

"uroda przemija... sztuka pozostaje.... poza tym tylko ludzie pusci traktuja wyglad jako najwazniejsza ceche. " Bzdura. Zarówno uroda, jak i sztuka pozostają ale tylko po wybitnych ludziach. 🖐️ Czemu ludzie nadal zachwycają się Marylin Monroe w kontekscie urody? 🖐️ A co to znaczy "ludzie pusci"? I czemu nie można przyjmowac urody za podstawowe kryterium? Bo tak Cię nauczono? 🖐️

Gość kombinator
Ty BNB dalej uwazaj ze nikomu sie nie spodobasz. tez tak kiedys myslalem, nie jestem przystojny, ale na szczescie sie juz z tego wyleczylem. Szkoda na to zycia.

Gość kombinator
Oczywiscie chodzilo o Prawiczka z Wiara :P