Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletka__

wmawiam sobie ze jestem brzydka!!!!

Polecane posty

Gość kombinator
Zawsze mi sie mylicie nie wiem dlaczego :)

tak prawiczek, ale marylin monroe to takze wypromowany wizerunek. tobie chodzi o to aby dzewczyna sie podobala na ulicy, a nie zostala legendarna pieknoscia, a to sa 2 zupelnie rozne sprawy :) i tak - tylko ludzie pusci uwazaja ze wyglad to NAJWAZNIEJSZA rzecz i zaleta. jest to wazne, ale jesli komus to spedza sen z powiek to znaczy ze nie ma powazniejszych problemow.

Gość Marian1955
Zdaj się na opinię innych

Gość kombinator
Prawiczek z wiara a ty skad wiesz ze oni maja te ukryte defekty. Zagladales komus w spodnie ?

"tak prawiczek, ale marylin monroe to takze wypromowany wizerunek . tobie chodzi o to aby dzewczyna sie podobala na ulicy, a nie zostala legendarna pieknoscia, a to sa 2 zupelnie rozne sprawy " W przypadku sztuki np. płacisz za nazwisko, a nie za obraz, który nie musi być wcale lepszy od twórczości jakiegoś nieznanego bliżej artysty. 🖐️ Raczej mało kto będzie wiedział o istnieniu przeciętnego artysty i jego dzieł i większośc zgnije gdzies w pracowni po jego smierci. :classic_cool:🖐️ "i tak - tylko ludzie pusci uwazaja ze wyglad to NAJWAZNIEJSZA rzecz i zaleta. jest to wazne, ale jesli komus to spedza sen z powiek to znaczy ze nie ma powazniejszych problemow." Zakłądając, że naszym podstawowym celem jest prorkeacja, w przypadku kobiet konkretnie znalezienie możlwiie najlepszego samca z dobrymi genami... Kiepski wygląd może istotnie zminejszyc szanse takowej samicy na dopięcie swego. 🖐️ A podświadomie własnie to nami kieruje. :classic_cool:🖐️ Te wszystkie sztuki itp. to tylko drobne nic nie znaczace urozmaicenia. 🖐️

Gość kombinator
Te idealy jesli chodzi o wyglad to w ogole bzdura totalna. Ludzie porownuja sie z modelami/modelkami z kolorowych czasopism, a nie biora pod uwage tego ze ich wyglad jest modyfikowany chociazby przez grafika komputerowego.

"Prawiczek z wiara a ty skad wiesz ze oni maja te ukryte defekty. Zagladales komus w spodnie ?" Podchodzę i macam. :o🖐️ A Ty skąd wiesz, że nie mają ukrytych defektów? Jeżeli nie wiesz tego to nie możesz wysuwac teorii o nieistotności wyglądu, gdyż nie masz odpowiednich danych. :classic_cool:🖐️

Gość banał
Bez przesady, są naturalnie piękne kobiety, nawet te retuszowane, częstokroć nie wiele różnią się od hmm...pierwowzoru ;)

Gość kombinator
Prawiczek z Wiara czyli cos takiego jak milosc dla Ciebie nie istnieje. Najwazniejsza jest prokreacja i wyrachowanie w szukaniu partnera. Nie moge sie z tym zgodzic. Tak jest moze u zwierzat ale nie u ludzi.

"z tą prokreacją bym nie przesadzał, teraz liczy się kasa i lans a nie geny" Kasa i lans są potrzebne tylko po to by wyłapać lepszą partię. :classic_cool:🖐️ Nigdy nie byłem zakochany. :)🖐️

Poniekąd zgodzę się z Prawiczkiem, z tym, że... Tak, rzeczywiście wygląd to pierwsze na co zwracamy uwagę, spotykając jakiegoś człowieka. Dobieramy się tak, by wydać zdrowe i silne potomstwo ale również tak, by przez odpowiedni czas zapewnić mu opiekę rodzicielską. Dobieramy się również w pary po to, by wyzbyć się samotności - czyli być szczęśliwszym, krótko mówiąc. A więc, wygląd to cecha, która liczy się w jakimś stopniu, lecz bez odpowiedniej osobowości i charakteru, związek by nie przetrwał (choćbyśmy nie wiem jak piękni byli). Co za tym idzie, nasz cel - opieka nad potomstwem, ucieczka przed samotnością - byłby nieosiągalny... Podsumowując, obie cechy są ważne, lecz wygląd schodzi na drugi plan gdy mowa o związkach dalekosiężnych.

Gość kombinator
Jesli chodzi o zwiazki dalekosiezne :P to nawet na 6 plan.

Gość kombinator
Te miejsca pozostaja nieobstawione heheheehehe

Gość kombinator
Ciekawe co to takiego, ale jesli chcesz to zachowac dfla siebie ... :)

Gość kombinator
To chyba ja wyjatkowo nie wiem :D

Gość kombinator
Az mi wstyd ze nie wiem, ale nie wiem :P

Gość ptasznik
Ja mam podobny temat. Wszyscy mowia ze mam duzego ptaszka, a ja uwazam ze mam malego :)

Gość ziuta nie na serio
to pokaz! hahahhahaahaha

Gość pzw niezalogowany
Znaczy rodzina i znajomi oglądaja Twojego ptaka? :o:classic_cool:🖐️

Gość arletka__
no tak widze ze ja poszłam spac a Wy dorobiliscie sobie cała mylna opinie o mnie malo tego jeszcze wywiazała sie dyskusja o "ptakach"...ah z Wami czasem to czysta desperacja....;)

Gość KT.BDG
ja mam to samo tylko o wiele gorzej ;( bo nie tylko sobie wmawiam , tylko np. jak widze jakas ladna dziewczyne albo cos to mnie kurwica bierze ;( ogolnie , wszyscy mowia ze jestem taka oooh zajebista ladna piekna szczupla i woogole , ale ja tak wcale nie mysle ;( widze siebie zupelnie inaczej ,np. kurwica mnie bierze jak mam cos nie tak z grzywką , albo ze prostuje godzine wlosy a fale sa nadal i szopa !!!!!!!! wygladam jak pajac , albo jak nie mam sie w co ubrac bo nic mi nie pasuje .... nawet płacze przez to!!!!! dostaje szału!!!!