Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaza11

Każdy Facet to Drań.

Polecane posty

Gość zaza11

hej.tak się zastanawiam,czemu mężczyźni są takimi draniami?najpierw zdobywają kobiety,wciskają kity że kochają i zrobią dla nas wszystko..a jak już zdobędą to im się nudzi.wtedy kiedy my okazyjemy im miłość oni tego nie doceniają,tylko po czasie nudzą się i rzucają jak zabawkę w kąt żeby poszukać sobie nowej..jak do tego nie dopuścić?czy uważacie,że kobieta będąc dobrą i przychylną ,ustępliwą partnerką dla swojego mężczyzny zyska u niego szacunek i pełne oddanie????????:(((

Gość nieudaczniczka łasiczka
Mam inne doświadczenie, nie popieram autorko Twoich poglądów.

Gość zaza11
łasiczka a jakie masz poglądy??trzymasz krótko swojego faceta? :P

Zeby zyskać szacunek w związku musisz mieć go sama do siebie, a to wyklucza oddanie całkowite, bo wtedy podporządkowujesz się swojemu facetowi i robisz coś wbrew własnej woli. Wszyscy faceci to nie dranie, ale 95% tak. I nigdy nie możemy do końca pewni tej drugiej osoby. Dlatego tak ważne jest by związku nie zatracić siebie i swoich pragnień tych, które nie są związane tylko z mężczyzną.

Tak autorko napewno :P, nazisci tez mowili, ze wszystkiemu winni sa zydzi. To, ze Ty masz zle doswiadczenie to nie daje Ci prawa do takiej generalizacji. To tak jak ja by powiedzial kazda kobieta to materialistka i nie ma od tego wyjatku. Kazdy myslacy czlowiek wie, ze takie myslenie to niebezpieczna glupota.

Gość zaza11
EwelinaEwa ja się oddałam całkowicie,tzn wg.Ciebie, że nie mam szacunku do siebie??Czy facet nie jest zdolny do okazania szacunku,jeśli kobieta zrobiłaby dla niego wszystko?

Gość nieprawda bo na przykład
sedesee jest dobry, wyrozumiały, kochany i czuły w łóżku 😘

Gość re-re kum-kum
a każda kobieta to dziwka