Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra93

kochalam sie z moim chlopakiem a teraz...

Polecane posty

jestem oburzona wasza bezczelnoscia. nic nie wiecie i sie nigdy nie dowiecie wiec figa z makiem :P

Dla mnie dziewczyna co robiła ręką nie jest dziewicą. Przecież to bez sensu, wyznaczać dziwaczne granice. Skoro oral uznajesz za utratę dziewictwa, to dotykanie penisa i robienie dobrze ręką też. 🖐️ Bo niby czemu nie? To już bardziej rozsądne jest przyjmowanie kryterium posiadania błony dziewiczej choć tez bez sensu. 🖐️ Potem takie "dziewice" po handjobach, oralach i analach uważają się za pełnoprawne dziewice. :D🖐️

Gość Agatha777
www.1man1jar.com

a co to kogo obchodzi- dziewica nie dziewica.... to nie jest niczyj interes, kazdy ma jakas przeszlosc i nie ocenia sie innych na podstawie utracenia blony. nie mowie o skrajnych przypadkach ale nie pojmuje jak mozna miec takiego kota na tym punkcie.

waginy , prawiczek, waginy.... bardziej subtelne slownictwo wskazane. ale juz ci powiedzialam ze masz racje :P

no dla mnie pojęcie dziewicy w sensie hm, brak mi odpowiedniego słowa, dziewicy jako czystości i tym odonych pierdół mogłoby nie być w słowniku i całe to zamieszanie z dziewicami, a jedynie dziewicwo w sensie medycznym czyli błona..no ale skoro jescze tylu ludzi przywiązuje do tego wage to muszą być sensowne granice i każdy je sobie sam wyznacza lub swojej przyszłej partnerce/partnerowi..]\ prawik a dotykanie fujary przez spodnie to też utrata dziewictwa? dla mnie tylko oral,anal i stosunek to już po dziewictwie a pating spoko więc depeche nadal dziewica

tym razem - ani slowa wiecej o mnie , bo nic nie wiesz i na pewno nikomu nie powiem. amen.

może i dziwaczne ale takie mam :P mnie tam mało obchodzi czy ktoś dziewica czy nie ale skoro już się afiszuje to pojęcie dziewicy właśnie takie mam, bez orala,anala i stosunku klasycznego. a z tym palcem w cipce to byś sie jedynie otarł o stracenie prawictwa

"prawik a dotykanie fujary przez spodnie to też utrata dziewictwa?" Przypadkowe dotknięcie np. w autobusie raczej nie. Jezeli jednak babka piesci facetowi przez spodnie z zamiarem zrobienia mu dobrze to raczej dziewica nie jest. :o:classic_cool:🖐️

depech przeceiż sama w którymś temacie napisałaś że robiłaś dobrze reką jakiemuś chłopakowi więc w czym problem? wstydzisz sie tego? a co do ustalania co to dziewictwo itp to powiedz mi depech co rozumiesz pod pojęciem dziewica? taka encyklopedyczną w twojej głowie

Gość Boofiasty Bombatix
Eee.. Prawica nie ma racji. :P

KIEDY???! nigdy sie nie wypowiadalam na temat mojego seksu. nigdy. dla mnie dziewica jest kobieta tudziez dziewczyna ktora nie miala seksu -oralnego -analnego -klasycznego a co do dotykania to coz... to zalezy od intensynosci i stopnia dotyku.