Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skrzypek pod Dachem

Kobiety sa okropne

Polecane posty

Gość Skrzypek pod Dachem

Kobiety pomocy !!!! co mam zrobic ?! moja zona jak tylko otworzy oczy kazdego ranka, pozniej calymi dniami...czasem umie nawet wstac w nocy...klika do jednego faceta. Mimo, ze ja upominam, to robi to nawet przy mnie, a kto wie co robi kiedy jestem w pracy, bo wierzyc jej nie mam podstaw. Juz wczesniej jej przyjaciolka z kafeterii okazala sie byc facetem...(oczywiscie najpierw dziadem....a jakze...:o) ) Tlumaczy sie, ze klika o zyciu i ze tam jest wiecej ludzi, ale z tego co widze to klika glownie do jednego. Dodam, ze kiedy mamy spedzic wspolnie wieczor, to kladzie sie spac ok 19-tej...a kiedy ja usne wczesniej to siedzi na kafeterii...do polnocy i dluzej...czesto pijac przy tym piwo. Pije co drugi dzien a maxymalnie co trzeci dzien...co prawda tylko piwo...ale w ilosciach 7-8 szt. Po piwie robi takie karczemne awantury, ze dziwie sie, ze tu jeszcze mieszkam. Naklada na mnie klatwy po pijaku...przepowiada mi moja rychla smierc...(podobno na flaki mam zdechnac.... :o) )

Gość Cmokus20
Odlczyc neta... powiedziec niech wybiea a\lbo Ty albo Net... postaw ja przed faktem dokonanym :)))

Gość Cmokus20
i nie kazda jest taka jak opisujesz...