Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylkowa dzisiaj

trzy pokoje w bloku

Polecane posty

Gość motylkowa dzisiaj

chcielibyśmy kupić trzypokojowe mieszkanie w bloku, jest nas troje: ja mąz i córka. mam pytanie do osób, które mają trzy pokoje. jak je zagospodarowaliście? bo na pewno jeden na naszą sypialnię, drugi dla córki, a co w trzecim? salonik dla gości? pokój gościnny z łóżkiem? nie wiem.. czy połączyć sypialnię z salonikiem?

Gość motylkowa dzisiaj
spodziewałam się pierwszej odpowiedzi od ciebie właśnie. pozwól, że ją zignoruję :)

Gość motylkowa dzisiaj
no i widzisz, nikt nie odpowiada, wszystkich mi odstraszyłeś :(

Gość O ja cie krece
No chyba logiczne, ze jakis salonik dla gosci, bo gdzie bedziesz ich zapraszala jak przyjda? Do sypialni?

Gość angie ... 25
Ja wprawdzie mieszkam w mieszkaniu 2-pokojowym ale jakbym miała 3 pokoje to zrobiłabym właśnie sypialnią, pokój dziecięcy i salon :)

no przeciez duzy pokoj-pokoj dzienny z telewizorem,mebloscianka z alkoholami,z kanapa i fotelami..to przeciez oczyw2iste

machnijcie sobie drugie dziecko i już nie będziesz się musiała martwić, co z tym pokojem zrobić :P

Gość gruszkakula
Moi rodzice tak mieli, zanim się nie wyprowadziłam. Dopóki byliśmy z bratem mali, jeden pokój był nasz wspólny, drugi rodziców, a trzeci to tzw. "duży pokój", do oglądania TV, przyjmowania gości itd. Potem jeden pokój dostałam ja, drugi brat, a rodzice przenieśli się ze swoimi klamotami do salonu i tam też spali (na sofie) Jak się wyprowadziłam z domu, rodzice z mojego dawnego pokoju zrobili sobie sypialnię na nowo, a salon wrócił do funkcji salonu (tam można kogos przenocować na sofie, ale generalnie jest to znów pokój gościnno-telewizyjny:-) Myślę, że przy jednym dziecku dobre będzie wykorzystanie jednego pokoju dla niej, drugiego na Wasza sypialnię, a największego na tzw. salon własnie.

Gość doradczyni
;) W trzecim zróbcie salonik dla gości połączony z miejscem do spania dla nich. Jakiś narożnik, czy sofę możecie ustawić, będzie i ładnie i funkcjonalnie :)

ja mieszkam w 3 pokojach :) 1 dla dziecka (niedługo rodzę) 2 mój i partnera 3 rodziców ale oni są na emeryturze i siedzą non stop na działce, ale jakby co to ich pokój który obecnie robi za "salon" suszarnię,prasowalnię i przechowalnię rożnych rzeczy,tak zwany pokój gospodarczy

u mnie każdy ma swój pokój: ja mały chłopak mały M. aneks sypialny w salonie

Gość motylkowa dzisiaj
chyba jednak salonik z telewizorem, wygodną kanapą..

Gość motylkowa dzisiaj
dziękuję za odpowiedzi :) zawsze to miło się wywiedzieć, kto jak urządził

Gość motylkowa dzisiaj
no ladaco... ruszyło jak trzeba :D

Gość halooooooooooo
chcialas sie pochwalic tymi pokojami czy taka glupia jestes