Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Małpeczka25

zerwać? Pijany krzyczy za mną dziwka

Polecane posty

Gość daj sobie z nim spokój

Gość zawsze miła
i Ty się jeszcze pytasz, znajdz sobie faceta który Cie poszanuje!

Piszesz,że po 4 piwach Cię tak wyzywa a przeciez 4 piwa to mało jeśli chodzi o faceta więc dobrze wie co mówi i gdy jest podpity ma odwagę ci powiedzieć co myśli...Ja bym z takim zerwała... Kiepskiej dziwki to sobie może pod latarnią poszukać...

Gość Mila Tamilaa
Dokładnie!!! wie co robi

Gość ehhhhhhhhh/
zaczyna sie od wyzwisk(AGRESJA SLOWNA!!!), konczy na przemocy fizycznej... Uciekaj dziewczyno, uciekaj...

Gość hmmhmmm
"znamy się prawie rok czasu, do tej pory było wszystko ok, dopiero od miesiąca zaczął się tak zachowywać, tłumaczy mi, że określenie "dzi**a" to niby komplement". Słuchaj, my dobrze wiemy, że rok czasu, to długo, że budowałaś ten związek tyle czasu, że włożyłaś w to serce i nie dopuszczasz do siebie myśli, że mogłabyś to teraz zakończyć. Ale mam dla Ciebie przykrą wiadmość - to już w tym momencie nie ma przyszłości. Nie wiem u jakich podstaw leży problem. Może chłopak w którymś momencie poczuł się zbyt pewnie. Może jest niedojrzały, nasłuchał się głupot od kolegów i robi tak a nie inaczej. Trudno powiedzieć. Wiem jedno - tu już nie ma co prosić i tłumaczyć, nawet nei powinnaś. To, że Cie wyzywa świadczy o tym, że nie ma do Ciebie szacunku, a jeśli oprócz tych momentów traktuje Cie dobrze, to to wszystko jest złudnym kłamstwem, bo tak na prawdę to najwyraźniej uważa Cię za nic. Brak Ci asertywności, niby się oburzasz, niby wiesz, że tak nie powinno być, a jednak facet potrafi obrócić sytuacje tak, że niby on jest w porządku i to Ty się czepiasz i masz przeraszać. A przecież wiesz dobrze, że to Ty masz rację, każdy Ci to powie. A ja Ci powiem, że Twoje oburzenie jest Twoją świetą racją a kopnięcie takiego idioty w dupe na pożegnanie jest Twoim świętym prawem. I wszystkie rady są tutaj słuszne. I tylko jedną rzecz możesz teraz zrobić. Szanuj się dziewczyno, bo każdy bedzie Ciebie mieszał z błotem. Całe Twoje życie. Amen:)

Gość doradca 500 zł sie należy
jesli Twój ojciec sie tak zwykł zwracać do matki per " dziwko" to wcale nie jestem zdziwiona, że rozważasz jak naprawiać wasz związek i jak go przeprosić, by zechciał z Tobą być.... w innym przypadku- nie masz u niego czego szukać dziewczyno, tu możesz dostać tylko w łeb. szkoda życia.

Gość biednas boś głupia