Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michał123

Jak ją poderwac?

Polecane posty

Od trzech miesięcy jestem zakochany w pięknej skate girl i tu rozgrywa się mój problem...Ja jestem metalem i to strasznie sie różni od skate,wiem że milosc to nie styl,ale niestety chyba w tym przypadku tak jest. Nie mogąc wytrzymac zapytałem kumpla który z nią kiedyś chodził i sie z nią przyjaźni i on powiedział że musiał sie starac o nią dwa lata!Ma strasznie twardy charakter,trudno ją zarwac bo w jej głowie jest tylko deska deska i bmx! Za każdym razem jak wracam do domu widze ją w skate parku dla niej życiem jest Deska...i ona obraca sie tylko w swoim towarzystwie i chodzi tylko z skejtami nie wiem czy mam do niej jakieś szanse,skoro ona leci tylko na skejtów?I nie mamy wspolnych zainteresowan bo ja osobiscie na desce nawet nie umiem nic ani na bmx,a ona....podobno tępi metali i mój problem jest w tym że nie wiem jak mam z nia pogadac czy cos...za kazdym razem jak mi sie zbiera zeby do niej podejsc to mi sie przypomina że ona tylko skejtów chce...i odrazu;(

Gość rany boskie co za problem
ile masz lat, że takie podziały uniemożliwiają związek? :o ja bym wolała metala :D

Gość 109_sedesee_Oryginal_109
mi tak laska zrobiła i dlatego teraz jestem taki jebnięty :classic_cool:🖐️