Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goniaaa1

On jest ślepy

Polecane posty

Gość Goniaaa1

Wczoraj pisałam z poznanym przez internet kolegą. Jest świetny, inteligentny i z poczuciem humoru -po prostu mój ideał :) Gadaliśmy do 3 w nocy dosłownie o wszystkim, o rzeczach poważnych i głupotach. Starałam się go kokietować, ale on w ogóle nie reaguje, traktuje mnie jakbym była zwykłą koleżanką. I kurcze nie wiem co mam robić, bo już wygłupić się przed nim nie chcę. Pomóżcie mi co mam zrobić z tym ślepcem :P

Gość Goniaaa1
Mamy siebie na nk, więc widzieliśmy siebie tylko na fotkach. Ale moja koleżanka kiedyś się z nim spotkała, mówi, że jest w porządku. Ale mógłby chociaż zaproponować mi spotkanie czy coś.

Gość mam na imię krystian i też mam
14 lat :classic_cool:

znaleźć ideał w internecie - żadna sztuka Popdpisuje się obiema rękami:D Na kafe wszyscy udają ideały oprócz sedesa.:)

Tęsknie za nimi na swój sposób. Ale powiem Ci, że mnie zaskoczyły. Dziś szukałam ich na NK i albo po prostu ich nie ma, albo mają imię i nazwisko napisane jakimś szyfrem...

Dziś szukałam ich na NK i albo po prostu ich nie ma, albo mają imię i nazwisko napisane jakimś szyfrem... pierwsza czesc hipotezy jest kompletnie bezpodstawna o ile twoj wczesniejszy opis tych osobnikow byl bliski prawdy :-)

No właśnie dlatego jestem zaskoczona... Spodziewałam się fotek z dziubkami i fleszem w lusterku, a tu takie rozczarowanie:(

Jak zwykle masz racje. Komar mnie dziś na łokciu ugryzł więc jak opuchlizna się jeszcze rozrośnie to ponowie próbę. Wiesz, że psujemy kolejny topik offtopem?

jak większość tutaj. to najdziwniejsze forum w całym Internecie... znow musze wprowadzic korekte - jesli juz to najdziwniejsze forum jakie ci sie udalo odwiedzic :-)

Wydechy nie mogą być głębokie. to chyba nie widzialas jeszcze dobrze ztuningowanej fury ;-) to cos jak to najdziwniejsze forum :-)

Nie widziałam dobrze ztuningowanej fury prawdopodobnie. Ale często widzę taką po tuningu, która z tymi wszystkim podświetleniami i naklejkami i kręcącymi się kołpakami z tesco wygląda jak stragan na odpuście.:)

Ale często widzę taką po tuningu, która z tymi wszystkim podświetleniami i naklejkami i kręcącymi się kołpakami z tesco wygląda jak stragan na odpuście. masz calkowita racje, najlepszy jaki widzialem w zyciu byl ztuningowany maluch - lakier ognisty fiolet, klamki, spojler, kolpaki wsciekle seledynowe, obowiazkowa plyta cd pod lusterkiem i atrapy czujnikow cofania :-)

Gość wyczes
Do Zawsze Szczery: Nie wiesz może gdzie jest tpoik o "tapirach, lesie i turlaniu się " ? dobry był