Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana_czy_nie

czy to możliwe aby mnie kochał??

Polecane posty

Gość kochana_czy_nie

mam cellulit, rozstępy, nie jestem za szczupła a on mówi że kocha. Faceci? Potraficie pokochać taką kobietę.

Gość kochanatymoja
potrafią...;) wyglad to nie wszystko

masz cellulit, rozstępy i... za grosz rozumu... nie można kogoś takiego pokochać :O

Gość roki500
A myślisz żę przez to że masz ten celulit to nie jesteś kobietą? Kobietę można kochać za wiele rzeczy ,a nawet choćby tylko za to że jest a nie jaka jest. Głowa do góry

Gość kochana_czy_nie
dzięki dziewczyny :) prawda jest taka, że jestem mało atrakcyjna a moja skóra od lat nie jest ani ładna ano jędrna. Ja uważam że mój wygląd to porażka i on z pewnością to widzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja nie jestem idealna i też mam rozstępy*(na to nic nie poradzisz przecież, bo to słaba tkanka łączna i nic z tym nie zrobisz) cellulitu można się pozbyć chwilowo, bo na zawsze nie i tak wraca.Każda kobieta go ma, a jak nie ma to dostanie.Facet cię kocha to się ciesz.Uroda pewnego dnia i tak przechodzi.Przynajmniej kocha cię za to kim jesteś, a nie za wygląd.

Gość kochana_czy_nie
obawaim się jednak że klapki mi kiedyś spadna z oczu i ujrzy mnie taka jaką jestem. Tyle pięknych kobiet a on wybrał mnie. Jak to możliwe?

Wiesz co myślę, że to tak naprawdę nie jemu przeszkadza tylko tobie.Jeżeli czujesz się źle we własnej skórze to zrób coś z tym.Ja ćwiczę na stepperku i używam balsamów.Widzę ogromną poprawę w kondycji ciała i skóry.Robię to dla siebie, a nie dla mojego faceta

Gość kochana_czy_nie
ze mną chyba już nic się nie da zrobić. Próbowałam, ćwiczyłam, odchudzałam się, nakladadałam balsamy - skóra się nie zmienia więc dałam sobie spokój

109_sedesee_Oryginal_109 na huj tu siedzisz?? Tylko żeby obrażać.Pewnie sam/a wyglądasz jak potwór. Autorko nie przejmuj się niektórzy tu lubią się dowartościować obrażając innych.

Gość kochana_czy_nie
brzydki niski beznadziejny pewni udaje bo potrzebuje seksualnego pogotowia a modelki nie są dostępne biedny facet Może i udaje ale widze jak się stara. Daje odczuć że kocha. Jest kiedy go potrzebuję. Podtrzymuje kontakt. Gdyby chciał tylko łóżka to już pewnie byłoby po wszystkim

Gość mala22lb
Może nie chce sex bomby idiotki tylko poważnego związku. Staraj się.Dbaj o siebie,ładna fryzura,delikatny makijaż.A on jest taki mega przystojny??

Gość kochana_czy_nie
no właśnie jest przystojny i ma mega powodzenie u dziewcząt. To mnie dziwi najbardziej bo mógłby mieć idealną dziewczynę

Gość kochana_czy_nie
niesamowite ale usunięto posty 109_sedesee_Oryginal_109 dzięki moderatorzy :)

pewnie ze potrawa a mi se podobają jak maja piegi lub sa tak zwane brzydkie garbate nosy wygląd to nie wszystko bo na starość i tak się będzie pomarszczonym

Gość kochana_czy_nie
zawsze szczery Faceci? Potraficie pokochać taką kobietę. taka durna? nie, zdecydowanie nie To po co się z takimi zadajecie?

Gość kochana_czy_nie
np mój facet spotyka się ze mną mimo iż nie jestem pięknością

Gość yolek79
Jasne,ze mozliwe, kiedys mi kolega powiedział,ze faceci nie widza tych rozstepów u konbiet, celulitu,że dopiero jak my im powiemy,ze mamy cos takiego to zwróca na to uwage. Dla niego jestes ta jedyna i ciesz się Dziewczyno ;)

Gość kochana_czy_nie
yolek79 Jasne,ze mozliwe, kiedys mi kolega powiedział,ze faceci nie widza tych rozstepów u konbiet, celulitu,że dopiero jak my im powiemy,ze mamy cos takiego to zwróca na to uwage. Dla niego jestes ta jedyna i ciesz się Dziewczyno Być może, bo faktycznie tak jakby miał to w nosie. Mogę paradować z tymi rozstępami i cellulitami a on jakby taego nie widział. Nie mówie przy nim o moich kompleksach bo zacznie się przyglądać, raczej udaje osobę zadowoloną ze swego wygladu. Ale co mi w duszy siedzi to już inna sprawa :o

ja kto mówią miłość jest ślepą kocha się wady ciała i duszy i dlatego też się mówi Kazda potwora znajdzie swojego amatora

Gość kochana_czy_nie
właśnie- miłosć jest slepa, co jak klapki opadną? Trochę boję się angażować, boję się, że mnie po prostu wymieni na lepszy model