Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sasiadka z naprzeciwka

KLUB ZDRADZACZY

Polecane posty

Nasz zwiazek jest pusty,nie mozemy sie rozejsc z pewnych POWODOW!!Sypiamy osobno,a wiec chce zdradzic. Moze znajda sie tu osoby,ktore tez zdradzaja,i ktore chca sie w tym wspierac.Bedzie lawina wyzwisk,a niech sobie jada z koksem:-D

Gość przerwa w dostawie
Zdradzaj. To wolny kraj. Zdrada niewiele pomoże ale może seks będzie milutki.

Moze jak maz zauwazy ,ze moze dojsc do zdrady,to sie obudzi,ale watpie,on jest rozwodnikiem dwukrotnym,jedna zona tez go zdradzla,on mi powiedzial ,ze cieszy sie ,ze to zrobila,bo mial pretekst do jej zostawienia:-( Kiedys slepo w niego patrzylam,i wierzylam,ze to zona byla zla,teraz wiem,ze on nawala w kazdym przypadku,takze nie nie widzialy galy co braly,maz sie maskowal przepieknie

Gość LZA
Piszesz ze nie sypiacie ze soba .Jesli to przejsciowa sytuacja to mozesz zalowac swojej decyzji pozniej a jesli nadal nie zmierzasz z nim spac to znajdz sobie kogos innego.Wiem jednak z doswiadczenia ze zdrada bardzo boli i trudno o niej zapomniec :(

Sytuacja ta trwa juz ponad rok,zdazalo sie pare razy ,ze spalismy ze soba,ale w sumie to przypadki byly,lbo bylismy po imprezie u znajomych wypici. Niechcemy sie rozejsc z powodu dziecka

Gość LZA
No tak wiec lepiej zyc byle jak? a moze sie dogadajcie co do spania ,czy myslisz ze on cie nie zdradza ?to facet i chyba po tylu zwiazkach celibat mu sie raczej nie usmiecha .A co z uczuciem? czy tylko sex po alkoholu was laczy?