Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoDUCHA 1452

Błagam Odpowiedzcie czy to jest normalne?!

Polecane posty

aaa pomoge- to wytłumacz dziewczynie, ze kazda kobieta ma w pochwie coś takiego i to jest normalne. nie mówie, ze narośl, ale i tak mozna to nazwać :D A jak mam jej to powiedzxięc? "Skarbie, nei martw sie, kiedys ci sie to pzryda? " :P

Gość aaa pomoge
na punkt G to dla ciebie jeszcze za wczesnie nie zajmuj sie takimi pierdołami :)

Gość Asiurrra
kiedys mialam cos takiego w srodku tyle ze bylo to jak ser biale i kruszylo sie pieklo i swedzialo..zadrapalabym sie wtedy.musialam to wyciagac normalnie palcami gleboko nawet bylo niewiem do dzis co to moglo byc

Gość Asiurrra
Chryste my to sie kobiety mamy.:(

Gość PoDUCHA 1452
No to sie ciesze ze to jest normalne..! uffff! Az mi ulzylo!!! hehe ;p No ale nadal nie rozumiem jednego... Skoro takiecos jest normalne bo prawdopodobnie jest to kawalek blony to nierozumiem tutaj tego bo ja jestem dziewica

Gość PoDUCHA 1452
Przynajmniej tak mi sie wydaje... O.o

Gość aaa pomoge
ale błona mogła sie rozerwac przy inetnsywnych cwiczeniach albo wkładaniu palca ,tamponow roznie to bywa z nia :)

Gość PoDUCHA 1452
Ostatnio gdy bylam z chlopakiem wkladal mi tam palec... ale watpie zeby mialo to cos wspolnego bo zadnej krwi nie bylo... wiec raczej nie od tego.. no ale byc moze od tamponow... ehhh ;( No ale napewno nie jest to nadrzerka? Moze wcale to nie jest blona... ?

Gość PoDUCHA 1452
Prosze napiszcie jescze chociaz to... :) Nie wiem.. A nie moze to byc nadrzerka?