Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandzia_1

Biotatuaż-proszę o opinie.

Polecane posty

Witam! Chce zrobić tatuaż naturalny (prawdziwy narazie nie wchodzi w gre), ale mam parę pytań i będę naprawdę wdzięczna za odpowiedzi : 1. Czy to prawda, że nie można robić cieni? 2. Czy taki tatuaż po zrobieniu szybko blednie? 3. Słyszałam, że \"pod koniec\" robi się z tego zielonkawa, rozmazana plama, czy to prawda? 4.Ogólnie słyszę raczej złe opinie, czy są osoby zadowolone z takiego tatuażu? 5. No i na koniec, gdzie zrobić taki tatuaż? Tylko u kosmetyczki? Jak to się odbywa? Pisałam na innym topiku o tym ale dostałam tylko link na inne forum, które już czytałam (tamto jest z 2005r.) a chciałabym poznać aktualne opinie. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!

tatuaz bio nie znika , jest prwie taki sam jak ten "prawdziwy" moja ciocia ozdobila sobie kostke u nogi tatuazem bio ktory "powinnien sie trzymac przez 3 lata " ma go do dzis ...wiec radze sie zastanowic a to juz 5 lat na kostce widnieje ,jej kolezanka tez ma go do dzis razem poszly sobie zrobic

Gość tatuaż będę mieć...już mam
ja mam zwykły tatuaż...ale o tym bio słyszałam tylko złe opinie....po jakims czsie robi sie brzydki i przewaznie nigdy nie schodzi całkiem....zostaje brzydki slad

Gość tatuaż będę mieć...już mam
aha i biotatuażu nie zrobi ci żadne PORZĄDNE studio tatuazu....bo oni nie bawią sie w takie coś...

Gość BIUBIU
Też o tym myślałam, ale żeczywiście jest tyle niepochlebnych opinii, że chyba zrezygnuję, szkoda że tak mało osób wypowiada się na ten temat. Też widziałam to forum z 2005 ale żeczywiście przydałyby się opinie osób, które niedawno takie coś zrobiły, albo chociaż trochę aktualniejsze niż to stare forum, wiadomo kosmetyka idzie do przodu, może się coś zmieniło, a mało jest opinii.