Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budva

Zakochał sie we mnie małolat

Polecane posty

Gość budva

mam 25 lat, czasmi do jedengo naszego pracownika przychodzi syn - 18 lat skończy w październiku. Ostatnio zagląda do mnie coraz częściej. I kiedyś przez przypadek usłyszałam rozmowę jego babci, która żaliła się sąsiadce, że Tomuś zakochał się w starszej kobiecie, ale nie chce pwoiedzieć w której. Zamurowało mnie. Taki miły chłopiec ale to jeszcze dziecko. Jak mu wytłumaczyć, że to nie ma sensu, że wokół tyle koleżanek.

Gość doradca 500 zł sie należy
oficjalnie nic nie wiesz, i tego sie trzymaj. i może przestań go kokietować. powinno wystarczyć.

Gość alpo
milosci nie da sie wytlumaczyc:)

Gość moze to wcale nie
o ciebie chodzi nie grzej sie tak zaraz :)

Gość budva
Ale ja go nie kokietuję. Wpada do mnie i tylko sobie gadamy, czasem pomaga mi coś przy komputerze. Czasami się podpytywał czy mam kogoś, czy chcoiałabym młodszego. Nie chcę mu robić krzywdy. I wiem dokładnie, że

Gość w mojej siostrze
nauczycielce zakochał sie kiedyś uczeń. Przynosił jej kwiaty, zawsze osobiste prezenty na dzień nauczyciela albo imieniny. Sprawa skończyła się na tym, że wzywała rodziców i na jego prośbe przenieśli go do innej szkoły. Moja siostra bradzo to przezyła, jej praca wisiała na włosku. To nie takie hop siup jak się innym zdaje.