Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalaaaalllaaaaallla

przyznac sie, ile z was zostalo mamusiami bo myslalyscie ze wasz facet zdazy

Polecane posty

Gość tralalalalalaaaalllaaaaallla

wyjac penisa przed wytryskiem? :D

Gość Malina Zachodzące Słońce
ja się starałam nie myśleć od pierwszego razu , pierwszy raz to był dla mnie początek starań i tak co dnia :D

Gość jestem tutaj
ja sie przyznaję ,powiedział ze jest pewny ze zdazył, dziwnym trafem jestem w ciazy.A potem sukinsyn chciał zebym zarła tabletki wczesnoporonne,nie zgodziałm sie jak nie panuje nad fiutem to nie powinien nim machac a potem robic z kobiety dzieciobójcy.

Gość haha ostro
wredna jestes - najlepiej zwalic na faceta, a kto cipe nadstawil?

Gość jestem tutaj
Pierdolisz były condomy ale sukinkot nie załozył zeby mu lepiej było a jakbym nie dała to miałby wymówke zeby skoczyc na bok juz mi tak kiedys zrobił a ja chuja przyjełam wybaczyłam a w efekcie tego teraz bedziemy mieli dzieciaka a tatus niezadowolony ze go nie zabiłam. chłopy to w wiekszosci skurwiele

Gość a co cie to obchodzi

Gość ale pusta baba
jeny ale z ciebie pusty babsztyl

sami jestescie pusci, racje ma, moj chlopak tez chce zawsze bez, zeby mu lepeij bylo ale ja sie nie daje mam 20 lat i jestem za młoda !!!!! a i tak wszyscy faceci to hujsy!!!!!

Gość emigrantka111111111
Moj od 7lat zawsze zdaza.Dodam,ze mamy dwoje dzieci,ale w pelni planowane :)

Gość jestem tutaj
w tej chwili niestety nie pusta a nie chciał w condomach bo w nich miał gorsze doznania i maly mu słabo stał .

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
jestem tutaj - dobrze piszesz, nie przejmuj sie tymi co cie tutaj wyzwali, bo lepiej przeciez dziecko zabic, a kobiete ktora chce ocalic to dziecko nazwac pusta. A facet? Coz on komu winien? Powinni go wszyscy zalowac, ze biedaczek zostal ojcem mimo ze nie chcial. zal

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
System dzisiejszych warosci niektorym padl na glowe.

Gość jestem tutaj
A prosiłam sukinkota żeby założł gumę. a po stosunku pytałam czy jest pewien ze zdążył ,powiedział ze tak i nawet sie obraził e cos mu sugeruje .Przecież mógł mi powiedzieć ze nie jest pewny poszłabym po receptę na postinor- dla niezorientowanych jest to antykoncepcja po stosunku. gdzie tabletki mozna przyjac na wet na 2 dzien po współżyciu.

Gość AaliyahHayghton
ja jestem potrójna mama bo chciałam takiego sexu nie uprawiam ale znam kilka par co stosuja to wiele lat i nie zaliczyli wpadki ;)

Gość sdggggggg
stosunek przerywany praktykujemy juz od 5 lat i w ciazy nie bylam :)

Gość jestem tutaj
ja też uprawiała go z powodzeniem kilka lat ale nosił wilk razy kilka poniesli i wilka.

Gość saleminka8
ja się wypowiem tylko do pytania zadanego w temacie: szczerze to beznadziejna metoda,wpaść w taki sposób CHYBA że ktos nie wie,że przed wytryskiem też sperma cieknie tzw.kropelkowanie i jak ktooś myśli,że stosunek przerywany jest dobrą metodą antykoncepcyjna to żal mi takich osób bo pokazuja że nic nie wiedzą o swojej płodności już nie mówiąc o czymś innym :P moja ciąża jest planowana :) moja koleżanka też planowała,ale nie spieszyła się z tym i wybrała metodę przerywaną i w 5miesiącyzaszła w ciąże-dzięki stosunkom przerywanym oczywiście