Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gamorraa

z jakim facetem napewno byś się nie związała???

Polecane posty

Gość tojaammaa
biedne rodziny to najczęsciej patologia

Z facetem z biednej rodziny chyba chodzi o to, że ich myślenie pozostanie juz zawsze skrzywione, przynajmniej ja znam takie przypadki... I tez bym takiego nie chciała.

nie ma czegos takiego jak normalna rodzina. to ze z biedy nie znaczy ze od razu patologi. patologia moze byc takze za zamknietymi drzwiami u osob bogatych i powazanych. wiec jakby sie tym kierowac, to kazdy ma cos co go skresla bo 'moze miec jakis uraz'.

Gość tojaammaa
najgorski sa biednych rodzin i synowie alholików od takich facetów trzymać się z daleka/

Ja kiedys miałam takiego chłopaka, który był z biednej rodziny, nie patologicznej. Miał on ciagle pretensje o moje pieniadze, moje wydatki, moj samochod, a nawet pretensje, że na nic go nie stać. Nie no z dala od takich.

najgorsze to są córki alkoholików... uciekam przed takimi gdzie pieprz rosnie

a to juz kwestia osobowsci. facet z bogatego domu by ciagle liczyl pieniadze i patrzal ci na rece. tez byc narzekala.

Gość mala.............
a co jest złego w córkach alkoholików??????

Nie spotkałam się jeszcze z człowiekiem z "bogatego domu", który miałby jakies kompleksy na punkcie pieniedzy i by mi patrzył na rece itp. Ale nie wykluczam, że tacy są oczywiście...

"a co jest złego w córkach alkoholików??????" a chocby to, że sobie człowiek szklaneczki whisky nie moze nalac raz w tygodniu bo juz widac to przerazenie w oczach... skaza psychiczna jest w nich na całe zycie... jedną taka zostawiłem jakis czas temu

Komiczne a to jest temat "z jakim facetem...". Gdzie tu wtracasz córki alkoholików :P

"Komiczne a to jest temat "z jakim facetem...". Gdzie tu wtracasz córki alkoholików " ale ja w kazdym temacie odbiegam od dniego, wiec i tu musze :P

z tzn. marginesem społecznym ( kryminaliści, narkomani, złodzieje, oszuści, alkoholicy itd...itd..."

tak ale ja mialam na mysli to ze takie ocenianie po majetnosci nie powinno miec miejsca bo duzo zalezy od podejscia i wartosci. za to z patologii to coz.. moze byc trudno...

Gość pomaranczowsza
- nieoczytanym (musi miec bogate zloza informacji o swiecie, zeby bylo o czym codziennie godzinami rozmawiac) - niehigienicznym (obowiazkowo przynajmniej codziennie rano prysznic, nie jakies przyspane wlosy myte wczora z wieczora) - wystrojonym w trendy ciuchy, typu swiecace czarne buty w czub i tego typu barahla (lubie prostote i klasyke w ubiorze) - nieobowiazkowym (nie musi byc bogaty, ale pracowity) - nieatrakcyjnym (dla mnie, to juz akurat jest kwestia subiektywna) - religijnym (nie potrafilambym zyc pod jednym dachem z nieracjonalnie myslaca osoba) - nie znajacym sie na dobrej jakosci, np. jedzenia (bywaja faceci, co akceptuja tylko kotlet i kartofle, brrr, no ew. rosol, byle nic interesujacego :P ) - prorodzinnym typu obowiazkowe swiata z tesciami itp. - traktujacym mnie w niekulturalny sposob (wszelkiego rodzaju pretensje i czepianie sie tu tez podlegaja, tudziez ograniczanie kontaktow z innymi osobami) - nieprzytulnym :)

ale teoria to teoria... jak sie zakochasz tak naprawde to wszystkie sztywne reguly odchodza w niepamiec i traca na waznosci... ...do czasu :P

Gość Aska_6788
z moim byłym... :-O

Gość pomaranczowsza
strzal w 10 -- do czasu :)

Gość fjffj
"ale teoria to teoria... jak sie zakochasz tak naprawde to wszystkie sztywne reguly odchodza w niepamiec i traca na waznosci." ale to tyczy sie tylko ww "gangsterow", pijakow itp :P

Częste wątki klasowe na topiku (wykształcenie, zawód) Coś w tym jest, ze w czasach dewaluacji świata akademickiego, lumpenabsolwenci prywatnych pseudostudiów (a i w panstwowych sie pogarsza) uważają się za "inteligencje". To pojęcie powinnno być przedefiniowane - i obejmować ludzi z dwoma fakult. lub doktoratem. Najbardziej kuriozalne jest to, ze ci lumpenabsolweci czują się lepsi od robotników i to częstsza cecha kobiet. Ale pamiętam coś ze swoich studiów dziennych. Najbardziej tępe (ale sumienne) osoby, wywyższały się poza uczelnią. Ci, którzy zostali i są dziś adiunktami - tak nie robili. Ta nowa, pseudointeligencja zaczyna tworzyć specyficzny motłoch, tak bardzo załosny w swej intelektualnej fasadowości.

- z żadnym dresem czy skinem, pseudo punkiem, pseudo metalem, emo, - kryminalistą, alkoholikiem, ćpunem, damskim bokserem, - nieinteligentnym, bez poczucia humoru, sztywnym, odciętym od rzeczywistości (musi po prostu być zabójczo inteligentnym wariatem z ogromną dawką poczucia humoru ;p) -brzydkim, grubym, czy wychudzonym, -niepełnosprawnym

Gość pomaranczowsza
czarny golf i czarne okulary :classic_cool:

puknkiem? metalem?! przeciez to sa najlepsi faceci pod sloncem (zaraz po depeszach). eh dziewczyny.

1. myster casanova, który nawet moją mamę by bajerował 2. twór mięśniowy z siłowni dla którego sportem ekstremalnym jest myślenie 3. który nie czyta książek bo są dla moli książkowych, chorych etc. :P 4. uzależniony od papierosów / alkoholu / narkotyków / hazardu zamiast być uzależnionym ode mnie :) 5. przesadnie dbający o wygląd metro-laluś 7. chory psychicznie, niepełnosprawny przed moim zaangażowaniem się 8. który zdradził i jest mi to wiadome 9. rozwodnik, wdowiec, z dzieckiem, wiekiem mający plus 30 10. niski [mniej niż 180cm] to stan aktualny :)

Gość no to teraz ja.
nie związałabym się z : -dresem, pustakiem, kolesiem sluchającym techno, lubiącym dyskoteki, ogłaszającym się na portalach internetowych, używającym dużo żelu do włosów:o z głupkiem, z kolesiem zakompleksionym,z maminsynkiem,z chamem,z brzydalem tez nie, z grubym facetem tez bym się nie związała,z takim któremu śmierdzi z ust,z niedbającym o higienę,z plotkarzem,z politykiem,z karierowiczem,nigdy z facetem ktory pali papierosy,z alkoholikiem,co do oszustów i kłamców ciężko powiedziec bo często dobrze się maskuje i wychodzi z czasem,z niższym ode mnie ani równego wzrostu,tylko wyższy

napisała: "pseudo punkiem, pseudo metalem" czyli typem, ktory kupił koszuke Iron Maiden, ma 1 przepaloną od kolegi płyte Marlyna Mansona (czy jak to sie tam pisze) i uwaza sie za metalowca :D

Gość facet zaczyna się od 180cm
wiadomo