Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gamorraa

z jakim facetem napewno byś się nie związała???

Polecane posty

Gość Zołaza
a TY ile masz wzrostu??????

Gość kobieta sie zaczyna
od piersi rozmiar C wiadomo powyżej 175 cm to WIELKA BABA raczej CHŁOP

Gość facet zaczyna się od 180cm
ja mam 170cm :)

Gość a jak ktos ma 179cm

Gość yolek79
Ja nie zwiazałabym sie z flegmatykiem .. Ciezko tak okreslić z góry z jakim, przeciez człowieka ocenia się przy blizszym poznaniu, najpierw trzeba się z nim związać, pobyc, pozyc, zeby potem stwierdzic z jakim nie chciałaoby sie zwiazac.

a wyscie sie tego wzrostu uczepily - moim zdaniem to jest nawet sexy jesli facet jest troszke nizszy ( patrz tom criuse i nicole kidman). kobieta wyglada na taka domine... :classic_cool: ale odaje honor autorce postu o pseudometalach. tez nie cierpie takich lanserow.

Gość facet zaczyna się od 180cm
mam 13 lat i się liczy tylko wzrost!!!!!!!!!!! a i pałka powyżej 15 cm!!!!!

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wejdź na te stronę i się zaloguj, codziennie odwiedzaj 25 reklam i zarabiaj www.polski-bux.pl/?r=nowamary naprawdę się opłaca

Gość a dlaczego zaraz
Kiedyś jako młoda dziewczyna na 100% wiedziałam, że nigdy nie zwiażę się z facetem: - młodszym ode mnie - blondynem - o imieniu Robert (nie podobało mi się bardzo) - o brązowych (lub innych ciemnych, czarnych) oczach teraz po 40tce do zaliczenia został mi tylko ten ostatni. :D

Gość Normalny facet na tym forum
Ja pochodzę z patologicznej i biednej rodziny, wyszedłem na prostą i żyję. Nie będę się przejmować takimi gadkami co tutaj są, jestem przystojny, na powodzenie u płci pięknej nie narzekam, i to pomimo tego że w żadnym przypadku nie wstydziłem się swojej przeszłości. Śmieszą mnie wypowiedzi kobiet na tym forum które poleciła mi znajoma w celu jak to ona określiła "głębszego zrozumienia kobiet". Patrząc na te wypociny tutaj i wogóle ogólny poziom tego forum mam wrażenie że kobiety tutaj są totalnie zakompleksionymi, nieatrakcyjnymi istotami, które przez całe swoje życie będą siedziały na tym forum i pisały kretyńskie tematy. Jednego bym nie chciał, żeby którakolwiek z tych pustych, wypełnionych rtęcią i nienawiścią klasową panienek stanęła na mojej drodze. Pozdrawiam wszystkie normalne kobiety o ile tutaj są takie. Kamil.

Gość mimi hito
nie zwiazalabym sie z: -facetem bez szkoly i pracy (porzadnej pracy) -takim co ma wiecej kolezanek niz kolegow i biega na ploteczki, kolacyjki i kawusie z tymi 'przyjacioleczkami' -z brudasem -alkoholikiem,narkomanem,zlodziejem,gangsterem,pakerem -politykiem, lub nawet lekko w to wmieszanym -nauczycielem w-f :/ -cwaniaczkiem -takim,ktory pozycza kase od innych -slucha techno,hip-hopu,rapu -ma mniej niz 178cm -chudzielec/grubas

czyli typem, ktory kupił koszuke Iron Maiden, ma 1 przepaloną od kolegi płyte Marlyna Mansona (czy jak to sie tam pisze) i uwaza sie za metalowca dokładnie ;) nie znoszę żadnych pozerów ;p Jeszcze gorzej jak ktoś chce zaistnieć i udawać wielkiego dresa (choć tych prawdziwych też nie lubię ;p) i wszędzie pisze JP NA 100% i wrzeszczy na całe gardło WKS MOIM ŻYCIEM! co zazwyczaj łączy się z dwucyfrowym ilorazem inteligencji ;p

ale odaje honor autorce postu o pseudometalach. tez nie cierpie takich lanserow. ;) po prostu dla mnie ktoś kto na siłę chce być tym kim nie jest nie jest wart jakiegokolwiek zachodu, chyba, że ma 10 lat i nie bardzo sobie zdaje sprawę, ale takimi też się nie interesuję ;p

z gejem z pedofilem z alkoholikiem z damskim bokserem z młodszym ode mnie więcej niż 10lat ze starszym ode mnie więcej niż 15 lat z bezrobotnym z gwałcicielem z żonatym :P z niższym z mamisynkiem z nudziarzem z nielubiącym dzieci z niekochającym mnie z babiarzem chyba na tyle:)

Gość taka jedna 30-stka
z moim byłym :P

odpowiedź późna, lecz szczera - mam 170 cm wzrostu, wysoka nie jestem, ale mam manię wielkości, nawet moi znajomi się śmieją, więc w żaden sposób nie jestem wyznacznikiem kobiecego gustu dla mnie im wyższy tym przystojniejszy i bardziej męski, mimo że dla wielu będzie pokraczny

Gość taka druga 30 - stka
Również z moim byłym, czyli z podstarzałym Amorem, ukrywającym swój alkoholizm, agresywnym, ograniczonym, niekulturalnym, megaskąpym itd...

Gość Do Normalny facet na tym forum
i tak 3maj nie ma co patrzeć na opinie niektórych,które całe życie spędzają na kafeterii,a mają wymagania księżnych nie każdy chłopak z patologicznej rodziny jest napiętnowany,też znam takich którym się udało

Gość pacjent007
a ja myślałem że facet zaczyna się od 15 cm wzwyż

Gość NIEDZISIEJSZA
a ja ,zwiazałabym sie tylko z zakochanym we mnie do nieprzytomności facetem,nieważny dla mnie byłby wtedy jego stan majątkowy,posiadane wady tudzież zalety jego drzewo genealogiczne....i inne bzdety

Gość blebleblefujjjj
- z grubasem, cwaniaczkiem, pijakiem, flejtuchem, nerwusem, świrusem, nierobem, zarozumialcem, maminsynkiem, bo takiego już miałam i wiem co to za gnój

Gość agata-----------
Niezwiazalabym sie z biseksualnym, ani gejem ktory udaje hetero z facetem, ktory stawia tylko na swoim (nie bierze pod uwage zdania kobiety) i uwaza tylko swoje zdanie za sluszene (tzw glupio-mądry) z facetem ktory nie umie przepraszac i ktory ciagle ma fochy i sie obraza z wielkiem zazdrosnikiem i zaborczym maniakiem z facetem ktory musi poderwac kazda laske z mamisynusiem z alkocholokiem, damskim bokserem, narkomanem z lalusiem picusiem glancusiem no to na tyle;] narazie;]

Gość Soussie
-zkobieciarzem który ma więcej przyjaciółek niż włosów na głowie :) -z jeszcze raz nie z babiarzem -masażystą,ginekologiem,striptizerem -ćpunem -poniżej 178 cm. -prostakiem,z którym nie można pogadać "o wszystkim" -manipulatorem -damskim bokserem

Gość agata-----------
a i jeszcze nie z klamczuchem i wiecznym piotrusiem panem, ktory nie umie podjac zadnej decyzji

Gość a ja z chamem
narkomanem alkoholikiem przyglupem bez poczucia humoru nie pociagajacym mnie jako facet bufonem nietolerancyjnym agresywnym A z cech odrzucanych przez was - akurat małomownych bardzo lubie, moloi ksiazkowych tez

Małomównych to jak Ty z nim gadasz? ;) Ja osobiście wolę strasznie wygadanych, ale jak nie dają mi dojść do słowa to przegięcie ;p Każdy ma inny gust, a moli też lubię bo przynajmniej coś sobą reprezentują ;)

a co Cie tak Wiara bawi:O aa i do listy dodaje z facetem z kafe:P

Gość zwariuję
z psim wentylem

Gość Sami nizszym odemnie
ale TY jesteś karlica :o :o i jak gejem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!