Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 120120

zakochałam sie w facecie 6lat starszym

Polecane posty

Gość 120120

jak sądzicie zwiazek z tak roznica wieku ma sznase?czy ktoś jest w takim zwiazku?

Gość 120120
ja mam 18 a on 24

Gość jgjkhkhbujlhbl
szanse srednie, zlezy jeszcze od waszych charakterow. ale stawialabym na nie z tym ze sa wyjatki, i duzo szczescia oczyw wam zycze :)h

troche młoda jesteś, gdybys miała chociaz z 20 :) No ale szansa zawsze jest :)

Gość 120120
nasze charaktery sa bardzo podbne.ale obawiam sie tylko tej roznicy wiekowej ze ona jest przeszkoda...

Gość nelka_
ja mam męza 12 lat starszego i jesteśmy 5 lat po ślubie a znamy się ok 9 lat. Poznaliśmy się jak ja miałam 21 lat a on 33 :). Trochę miałam obawy na początku, że za duża różnica wieku, że za kilkanaście lat będzie "stary", co na to pwie najbliższa rodzina.... Ale jest spoko :), najlepiej na początek pomieszkać kilka lat razem bez związku małż wtedy się okaze czy pasujecie do siebie. pozdrawiam 120120 :)

byłam w takim związku pół roku, ja 23, on 30... szukałam dojrzałości a znalazłam szczeniactwo gorsze niż wśród moich rówieśników :( ale wszystko zależy od was, a po twojej 20-tce różnica nie będzie już tak rażąca :)

Gość ja znam pare
on zaniedbany ma 54lata a ona 24 i maja dziecko male :( szoook ale poleciala na dom i na samochod taki stary teraz juz sobie kupili nowszy :(

18 a 24 ? żadna różnica każdy związek ma szansę, znam to po sobie:)

Gość chciałam być Jego
...ja w 8 lat starszym - boje się co będzie dalej - bo nie powinnam Go kochać... NIE POWINNAM KOCHAĆ, A NIE UMIEM NAWET PRZESTAĆ MYŚLEĆ O NIM...