Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tez10

brak pokoju /syn alkoholika

Polecane posty

ale te posty mnie wkur**** nie kazdy ma swoj pokoj ,duzooo znajomych ,kolezanek mam co nie maja wlasnego pokoju , dziela z siostra itd ale od ku*** brak pokoju to patologia a ile z was wychowalo sie bez pokoju dzielac go z siostrami? i wyroslyscie na patologie? nie ! mialyscie chlopakow wszystko bylo wporzadku tak samo dzieci alkoholikow ,czy pijacych tak jasne takie to od razu odrzucic , sama jestem z takiej rodziny , i nie sadze ze mi cos brakuje ,nie jest fajnie sie tak wychowac to fakt ale nie trzeba skreslac czlowieka za cos za co winnym nie jest wiec takie posty darujcie sobie bo osobom co krytykuja za takie rzeczy , brak piatej klepki :O ale te lalunie ohhhh ahhhh pffuuuu sa durne jak pala :D nie bylo pokoju , ale jakos przyzylsmy co nie?

Gość klopsiki
masz rację!!!! wielka dama z miasta dziw... chyba, tatuś senator czy co? to po co się z nim zadała,

popieram Cie dziesiatka,dla niektórych durnych dziewuszek następny pokój to przecież "pestka" ,niech same najpierw się dorobią dwóch pokoii i wtedy pogadamy

albo odp na post ze nie ma pokoju ze ma sie wyprowadzic prace miec , a nawet jesli ma prace ten mlody 23 letni czlowiek to napewno kokosow w tej pl nie zarobi na mieszkanie , najem mieszkania jest cholernie drogie tak jasne mialby jeszcze do tak pustej laluni wynajmowac bo pani chce sobie posiedziec:O a ta pusta lala napewno pochodzi z blokowiska gdzie z mama i tata mieszkala na dwoch pokojach :O a teraz rznie doopna pania ehhh szkoda slow dzieci pijakow za to nic nie moga ze ojciec pije :O durna babo :D wkurzylam sie :D

Gość agata łapill
też uwazam że facet powinien miec pokój

Gość bfgnb
10tka nie uns sie tak, osoby piszace o patoglogii, gardzace kims za takie cos jak dzielenie z kims pokoju to zagubione, smutne osobki bez wyobrazni jak i w 90% pochodzace z ubogich rodzin tak zakompleksione ze w wirtualnej rzeczywistosci udaja same przed soba bogate snobki ;)

Gość mozesz napisac o co
chodzil? :o

Gość bolczyk
no, z tym ze wynajemn mieszkania jest droga to nie do konca prawda. Ceny sa w miare normalne ale problem w tym ze w Polsce wbrew temu co sie propaguje nie ma az takiego dobrobytu. Zarobki sa z kosmosu od 800 do 800 tys. o najmniej zarabiajacych nikt nie dba i jezeli ktos zarabia 1500 to po wynajeciu kawalerki czy dwupokojowego na nic wiecej go nie stac. Zalezy jeszcze od miasta i lokalizacji ale generalnie ceny nie sa najgorsze z tym ze przy zarobkach typu 1500 to mozna sobie na piwo pozwolic a nie wynajem.

bolczyk wlasnie o to mi chodzilo co napisalas,tu sie kaza wyprowadzic najac mieszkanie a taki zarobi 1200 i chyba ma ziemie wpiep*** na obiad ale coz ludzie ..... tutaj sa tylko wyzszej klasy:O (raczej co niektorzy)

Gość o co chodzi do cholery
????????? Niech mi ktoś wyjaśni o co chodzi w tym topiku, bo to jest tak napisane, że nie idzie skumać.

Gość ja nikogo nie wyzywam
od patologii ale autmnie wkurwiacie tym wyzywaniem od paniuś i córuń senatorów osób mających swój pokój chyba jakaś chora zawiść przez was przemawia ja miałam swój pokój bo jestem jedynaczką, rodzice mieli mieszkanie 2-pokojowe i co??? pewnie "burżujami" jesteśmy??? sorry ale osobny pokój dla dziecka to podstawowy standard życiowy i to nie moja wina że niektórzy mieli pecha a sytuacja mieszkaniowa w tym kraju jest pojebana. zresztą - spróbujcie zaadoptować dziecko nie mając warunków żeby mu dać osobny pokój - powodzenia

Gość ja nikogo nie wyzywam
no i wybaczcie ale wynajęcie swojego pokoju w mieszkaniu np. studneckim albo zamieszkanym przez pracujące osoby to koszt kilkuset zł doskonale wiem że wynajęcie KAWALERKI to jest problem dla samotnej osoby ale pokój to największa sierota sobie znajdzie

Gość wolałabym zostać
to patologia nie mieć pokoju brak intymności,porazka:(

Gość ale fakt że chłopak
gdzie by mnie mój chłopak zaprosił gdyby nie miał pokoju mielibyśmy siedzieć razem z rodzicami:O a jakiś seks?????

dziewczyno ale takie glupie posty zamieszczalas ze szok:O przyczytaj je sobie jeszcze raz :O nie podoba ci sie sytuacja twojego chlopaka , to go zostaw i juz - co do tej patologi - to jakas osoba w twoim topiku napisala ze to patologia nie miec pokoju , tak samo jak osoba wyzej piszaca brak pokoju moze to i fakt nie ma sie wlasnej intymnosci przestrzeni ,ale to zadna patologia , chyba naprawde nie wiecie co to patologia :O skoro dla was patologia jest brak pokoju/dzielic sie z kims pokojem to co dla was patologia jest ????????????????????? chyba znaczenia tego slowa nie znacie

tez10 po pierwsze to dzieci alkoholików nie są gorsze, to nie ich wina, że mają takich rodziców i takie warunki mieszkaniowe. Ale nie wierzę, że facet w wieku 23 lat nie może sobie znaleźć pracy i opłacać nie mieszkanie a pokój! To co on robi na co dzień, pracuje za 600zł miesięcznie? Nie wierzę, że taka osoba nie chciałaby się wyrwać z takiego domu. A przecież dzieciaki z takich rodzin mają największą motywację i są strasznie zaradne bo im właśnie zależy by jak najszybciej z domu się wyrwać.

ja nikogo nie wyzywam- mieszkalas na dwoch pokojach z rodzicami ok , mialas wlasny pokoj ,a gdybys miala siostre i mieszkallibyscie na 2 pokojach to co ? ............... napewno bys tak glupich postow nie zamieszczala :O sorry ale to jest dla mnie nie dorzeczne :O duzo osob dzieli pokoj z rodzenstwem .

Gość gdzie byłaś
dużo ale to zła sytuacja która źle wpływa na przyszłość tych dzieci

już nie przesadzajcie, że dzielenie pokoju z jednym z rodzeństwa to coś złego:O Dużo moich koleżanek mieszkało z siostrą w pokoju i jakoś ich życie i przyszłość są normalne

EelinaEwa no a o ten pokoj autorce tamtych postow chodzilo " bo nie ma gdzie posiedziec" jezu jak musi dzielic pokoj to co ma zrobic :O juzmusi szukac jakiegos pokoju do najmu badz mieszkania bo ona sobie chce posiedziec , posiedziec mozna na kawie w kawiarni itd. ile moich kolezanek dzieli pokoj z siostra i maja chlpakow :D wszyscy razem wychodza ,spedzaja czas itd .