Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobotescik

Bobo test niebieski strumieniowy - watpliwosci

Polecane posty

Gość Bobotescik

Witam Taką mam zagwozdkę. Dziś mam 27 dc, owulka byla tak w 15 dc i zrobilam niebieski Bobo Test o czulosci 10 i kreske kontrolną mam grubą natomiast w miejscu testowej jest cien cienia cienia :-) Czy ktoras z Was miala kiedys taki cien cienia ale naprawde cien cienia? Slyszlama, ze na tych Bobo testach tak bywa, ze to miejsce przy testowej sie lekuchenko zabarwia nawet mimo braku ciazy. Co sadzicie? A moze jeszcze za wczesnie? Miesiaczke powinnam dostac jutro lub pojutrze.

Gość mama Ewuni
ja robiłam ten test na 4 dni przed @ i wyszedł cień cienia kreseczki Z dnai na dzień był mocniejszy Teraz moja kreseczka ma 8 i pół mc :-)) Powodzenia i trzymam kciuki

Gość przedciazapl
Niebieski Bobo test ma tak na prawdę laboratoryjną czułość 25mlU/ml. Na opakowaniu jest napisane, że może wykryć ciążę już od 10 mlU/ml, jednak oczywiście nie musi. Test 25 mlU/ml powinien wykrywać już 6 dniową ciążę.

Gość gość
Moze ktos mi pomoże robiłam dzis bobo test strumieniowy i pokazał blada kreseczke Czy moze byc test fałszywie pozytywny? Owulacje miałam 16-17 grudnia < miałam monitoringiem )

Gość gość
Hej dziewczyny, ja ostatnio robiłam sobie test ciążowy z krwi dwa dni po terminie miesiączki i wyszedł negatywny, sikane testy tak samo nie wskazywały na ciążę. Poprostu owulacja się przesuneła. A ja w ciąży byłam, więc testy mogą się mylić.

Gość Gosiaczek1989
Hmmm

Gość Gosiaczek1989
?

Gość gość
miałam dwie w życiu blade kreski które były ledwo widoczne. jedna ma obecnie 2 latka a druga jeszcze w brzuszku ;)

Gość Gmarzena
Super bardzo tobie zazdroszczę mi bobo test pokazał teraz 2 kreseczke jednak nie mam rzadnych objawow a do okresu niby 4 dni Nic mnie nie boli brzuch piersi nawet sie nie powiększyła i Jak było u ciebie ????? Prosze odpowiedz

ja też robiłam ten test, w 26 dc, cykle 30-32 dniowe, i wyszła mi taka słaba kreska, cień cienia, a potem zrobiłam już 33 dc normalny test płytkowy, i miałam 2 kreski :) O tych testach strumieniowych się naczytałam, że właśnie często tak jest, że zawsze wychodzi taka słabiusieńka kreska, co nie zawsze oznacza ciążę. U mnie akurat ciąża jest. Fakt, że zagrożona, ale jest.. Proponuję powtórzyć test, ale już płytkowy, i poczekaj na datę spodziewanej miesiączki. Albo idź na betę.

Gość gość
owulka ;/

Gość Gmarzena
Test robiłam wczoraj strumienowy czułość 10 czy uważasz ze jutro z rana moge zrobić test plytkowy o czułości 25 ?

Gość Gmarzena
Miałam monitoring i owulacje miałam 17grudnia wiec nie możliwe ze to owulacja

zrób sobie z porannego moczu. Ja drugi zrobiłam jak już minął 32 dc, czyli niby termin spodziewanej miesiączki.

Gość Gmarzena
Jutro Robie tylko nie wiem czy test plytkowy 25 pokaże rzetelny wynik 26 dzien cyklu mimo ze 2 dni temu ultra czuły pokazał 2