Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiriririri

tak sie zastanawiam..

Polecane posty

Gość tiriririri

myslicie ze fajnie jest byc nauczycielka matematyki?

Gość mysle ze tak
O ile tylko gustujesz w koszach na śmieci na głowie.

Gość tiriririri
kurcze wlasnie do jutra musze wybrac kierunek studiów.. i mam matematyke, analize finansowa, matematyke aktuarialna i finansowa i nauczanie matmy i ang. nie mam pojecia co wybrac;/ help.

Gość kutasowewy
To zalezy czyjestes ladna i czy lubisz dawac dupy.

Gość tiriririri
dobra ta zależnosc moze pomine w swych rozwazaniach;p zawsze musi sie taka trafic dotyczaca dawania dupy..

Gość kutaskljkh
matematyke-zostaniesz nauczycvielka do konca zycia, wpadniesz w depresje i popelnisz samobojstwo analize finansowa-zostaniesz sekretarka i bedzies zmolestowana przez szefa matematyke aktuarialna- nie wiem ale kojarzy mis ie z wyksztalconym bezrobotnym ang.- wyjedziersz do UK i bedziesz pracowacx na zmywaku, po jakims czasie puscisz sie z jakims angolem i podtrzymasz tradycje puszczajacych sie polek zagranica

Gość tiriririri
fajnie ze wywróżyles mi przyszłosc... jedna z tych dróg musze wybrac.;p mam nadzieje ze Twoje opisy sa choc troche przesadzone;p a w ogole to chciałabym poznac kogos kto gra na gitarze na ulicy i tak zarabia na zycie, zakochac sie w nim na maksa i dołaczyc do niego. a potem byslmy grali wróznych zakątkach swiata! czemu chce i nie moge? wiem co chce robic. pierdolone ograniczenia moralne i jakie tam jeszcze;/