Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulinkaaa

Zarabianie przez wpłacenie komuś 5 złotych

Polecane posty

Gość bidulinkaaa

Doradźcie mi!!!! Proszę!!!! Ciągle tu pokazują ten list, z pięcioma numerami kont bankowych, i jak wpłacisz na jedno z nich 5 złotych, za miesiąc zobaczysz na swoim koncie 15.000 złotych!!! Jak to możliwe? To prawda? Opłaca się zainwestować? :(

Gość edwedw
przecież na portalach internetowych przestrzegają przed tymi mailami o wpłacie 5 zł, można stracić wszystko podając swoje dane.

Gość major1
Masz zamiar dać zarobić na swoich danych kontaktowych, to inwestuj. Tyle, że szmal zgarnie kto inny, a ty - kłopoty!!!

Gość oj pytasz jakbyś nie wiedziała
jakżeś naiwna to wpłacaj, ja się kiedyś w taki łańcuszek bawiłam, tyle, ze w znaczki, lub widokówki. Czasem coś tam mi przyszło, ale nie było to tak jak myslisz, zresztą policz sobie i odejmij leniwców którym się nie będzie chcialo wysłać 5zł.

Gość popracuj nad prowo
tak oczywisice, wszysycy zakaldaja akcje charytatywne i wplacaja na kota mase kasy bo nie maja co z nia zrobic 😴

Gość Jan Kulczyk ten bogacz
JASNE ŻE TO DZIAŁA! Ja kiedyś wysłałem 40zł i patrz- teraz jestem najbogatszym polakiem :classic_cool:

Gość lueva
I ja zapraszam tu: www.my.oriflame.pl/2010 Nic, tylko same korzyści. Praca, której tak nazwać nie można, a pieniądze lecą same. Wystarczy tylko chcieć. Niedawno się przekonałam Pozdrawiam!