Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_123

DLACZEGO LUDZIE POPEŁNIAJĄ SAMOBOJSTWO???

Polecane posty

089 - policja i sady zawsze sa zainteresowane sprawami zwazanymi z druga osoba. Szczegolnie przy takich dowodach. Ale sama sie przekonasz. Nie wiem kto zdolal wychodowac taka niewrazliwa, przerazajaca bestie. Jak np. twoja babcia bedzie umierala na raka - to powiedz jej babciu nie placz sa przeciez sa leki, ciepie nie ma prawa nic bolec. Czy ty dziewczyno masz pojecie chociazby o tym jak boli chemioterapia? Kurde czasami apap czy imbupron nie pomagaja na zwykla migrene a ta sie wypwoada ze sa leki na kazdy rodzaj bolu :D:D:D Jesli sa leki na bol to czemu ludzie umieraja w cierpieniach?!? Do twojej wiadomosci siedze na kafe i klikam nie tylko tu, bo nie mam mozliwosci zrobic niczego innego:] Aktualnie jestem przykuta do lozka, nie moge czytac przez potwory bol glowy i problemy ze wzrokiem ( komputera uzywam, gdyz mam program ktory powieksza mi wszystkie znaki, wyrazy zdania), filmow nie daje rady ogladac, na spacer nie wyjde. Wybacz, ze aby udowodnic twoja teze nie leze w lozku i nie skrecam sie z bolu, ku twojej uciesze:) Naprawde jestem glupia, po jakiego grzyba sie tobie tlumacze.

Gość dziadzinka
"którzy maja swoje powiedzmy żale" - sorka, ale wprawiam się :-)

Gość pytanie ....
to dobre pytanie i chyba nie znam odpowiedzi, ale zapewne zależy to od okoliczności i "ciężkości" sprawy, nie umiem odpowiedzieć

No przynajmniej dostrzeglas, ze tu sie czyta a nie slucha. To juz cos. Dokladnie tak zrob , napiszę Ci więcej- juz wczesniej tak trzeba było zrobić

Gość pytanie ....
o jak Boga kocham!!! czy nie można porozmawiać, wymienić się poglądami i nie narzucać innym swojego światopoglądu i jeszcze uszanować cudze poglądy? trzeba zawsze walczyć o swoje poglądy do końca?

Gość dziadzinka
Brzydka.. skończ tą bezkonstruktywną gadke i nie czytaj tych postów. Szkoda czasu...no prosze cię. O wiele bardziej interesuje mnie twoje zdanie na inne tematy, a ty tracisz czas. Widzisz, że każdy omija te pierdoły.

dziadzinka i pytanie - zemsta pomiedzy dwoma osobami, np. kobieta ktora msci sie na mezu, bo ja zdradzil i opuscil no i coz zemsta w tym wypadku moze dac jej wiecej ukojenia niz wybaczenie O89 - tu publiczne forum i dziadzinka ma prawo wtraca sie w dyskujse pomiedzy mna o toba. Nie masz prawa jej tego zabraniac, to nie jest zaden priv. Cos chyba nie tak z tymi twoimi zasadami, ty mozesz dyskutowac ale inni nie.

Gość dziadzinka
pytanie... no własnie i co w takiej sytuacji gdy nie sad ale ty sama możesz coś zrobić? Ba, nawet uważasz że powinnaś.

Gość pytanie ....
Brzydka - znam faceta, którego była żona wsadziła do więzienia za molestowanie ich wspólnych dzieci, pozbawiła go praw rodzicielskich, zabrała pieniądze a tylko dlatego że ją zdradził z inną kobietą, zrobiła to z zemsty, a ja się zastanawiam czy mam prawo zniszczyć komuś życie by lepiej się poczuć?

dziadzinka masz racje, szkoda nerwo - czas na ignora :) A wracajac do zemsty i krzywdy, ogolnie nie wierze tez w cos takiego jak resocjalizacja, a nie sprowadzac na dobra droge. Dlatego jestem tez zwoleniczka kary smierci - za swoj czyn trzeb poniesc konsekwencje.

Gość dziadzinka
Co do wybaczenia... do mnie to jakoś nie przemawia. Np. jesli ktoś mnie zdradzi (mówie o przyjaźni, znajomości nie o zwiazku) to urywam kontakt z taka osobą, bo to sie czasem wyczuwa juz na poczatku. Lubię radykalne rozwiazania, a jednoczesnie sie ich obawiam.

Gość pytanie ....
przyznam, że nie wiem i podejrzewam samą siebie że nic bym nie zrobiła

Gość dziadzinka
pytanie uuuu ta z tym facetem to przegięła. Ja nie mówie o checi krwi tylko rozsadnej zemście.

Gość pytanie ....
dziadzinka masz rację, i tak właśnie zrobiłam, przyjaciółka mnie zdradziła, zerwałam znajomość. ale gdzie tu zemsta?

Dziadzinka chyba jestesmy dosc podobne - tez nie wybaczam zdrady, szczegolnie wsrod przyjaciol, urywam kontakt, nie wierze w przyjaznie po przejsciach.

Gość dziadzinka
Brzydka nie nadaje sie na ojca? hahaha nawet nie wiesz jak kobiety zakochane walcza o takich męzów...celowo mówie mężów nie ojców swojch dzieci. Zreszta pewnie sama to dostrzegłas

Gość dziadzinka
pytanie... nie nie, tu zemsty nie ma, tu jest spokój na przyszłość ;-) By chcieć sie zemścić trzeba czuc sie skrzywdzonym, wykorzystanym, oszukanym,upokorzonym KO-LO-SAL-NIE.

Gość pytanie ....
no cóż nie jestem aż tak radykalna w poglądach, zdrada nie dyskwalifikuje faceta jako ojca, może jako męża

Gość dziadzinka
pytanie nie zrozmiałysmy się...sadzę, że kobieta dzieckiem czesto oeruje jak tarcza, a tak naprawdę jej zależy na męzu i chce z nim być nawet po zdradzie...i w sumie to sie nie dziwię hm...choć to go niczego nie uczy na przyszlość Miękkie jesteśmy niestety ;-)

Gość pytanie ....
czy ja wiem czy mam spokój, w tej konkretnej sytuacji? Ona mnie do dzisiaj próbuje tępić a mnie się nawet nie chce dowiedzieć czemu, bo to ona ma problem, nie ja ;-)

Gość pytanie ....
często niestety dziecko jest kartą przetargową w rękach kobiety, oj często

Gość dziadzinka
Brzydka to masz chrakter! zazdroszczę!!! U mnie tez wtedy jest przegrany, ale...tesknota i strach....no własnie, a samotność? Strach przed nią? Czy nie dlatego wybacza sie podłe zachowania?

Gość pytanie ....
chyba z tego powodu bite kobiety trwają przy swoich mężach sadystach, ze strachu przed samotnością

Gość pytanie ....
to na razie ja też muszę się wyłączyć. Pozdrawiam :-)

Brzydka_jak_noc jezeli jeszcze raz obrazisz moich rodzicow to Toba zajma sie odpowiednie sluzby.

089 - policja i sady zawsze sa zainteresowane sprawami zwazanymi z druga osoba. Szczegolnie przy takich dowodach. Ale sama sie przekonasz. Nie wiem kto zdolal wychodowac taka niewrazliwa, przerazajaca bestie. Jak np. twoja babcia bedzie umierala na raka - to powiedz jej babciu nie placz sa przeciez sa leki, ciepie nie ma prawa nic bolec. Czy ty dziewczyno masz pojecie chociazby o tym jak boli chemioterapia? Kurde czasami apap czy imbupron nie pomagaja na zwykla migrene a ta sie wypwoada ze sa leki na kazdy rodzaj bolu Jesli sa leki na bol to czemu ludzie umieraja w cierpieniach?!? Do twojej wiadomosci siedze na kafe i klikam nie tylko tu, bo nie mam mozliwosci zrobic niczego innego:] Aktualnie jestem przykuta do lozka, nie moge czytac przez potwory bol glowy i problemy ze wzrokiem ( komputera uzywam, gdyz mam program ktory powieksza mi wszystkie znaki, wyrazy zdania), filmow nie daje rady ogladac, na spacer nie wyjde. Wybacz, ze aby udowodnic twoja teze nie leze w lozku i nie skrecam sie z bolu, ku twojej uciesze Naprawde jestem glupia, po jakiego grzyba sie tobie tlumacze. jestes zalosna. Tyle Ci napisze. Jak dla Ciebie kazdy kto ma inny poglad to bestia to ja nie mam o czym z Toba pisac. Takze nara

Gość Mała_123
Widzę, że mój temat cieszy się zainteresowaniem. Chociaż widzę, że troche od niego odbiegliście.