Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onieesmielona

GINEKOLOG ///

Polecane posty

Gość onieesmielona

hmmm tak się zastanawiam, mamy dwudziesty pierwszy wiek, a lekarze nie umieją inaczej zbadać ''tam'' kobiety niż wkladając tam jakieś metalowe narzędzia albo paluchy ;/ ostatnio mam problemy z miesiączką i ogólnie zdrowotne i powinnam iść w koncu pierwszy raz do ginekologa, ale problem w tym, że ja CHOLERNIE się tego wstydzę, nie jestem w stanie nawet sobie tego wyobrazić! jestem ponad przeciętność wstydliwą osobą i chyba zemdlałabym w tym fotelu ze wstydu! ;/ wiem doskonale, ze ginekolog widzi codziennie dziesiatki róznych kobiet nago, ale zaden argument nie spowoduje tego ze przestane sie wstydzić, więc pytam się szczerze i bardzo poważnie: czy istnieje jakaś alternatywa takiego ginekologicznego badania? tak, żebym nie musiała sie rozbierac? np. jakies przeswietlenia czy coś, tommografia, niewiem, cokolwiek! i nie wazna czy platne czy nie, ale jest wogóle takie coś cz nie ma? naprawde nie mozna w jakis inny sposób zbadać intymnych części ciała? błagam, jeśli wiecie to napiszcie!!

Gość waaginowa
raczej nie ma

Gość ....ponawiacz.......
proszę, tu jest suchy chleb dla konia, bardzo proszę

porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem, byc moze nie bedzie potrzebowal badania

Gość Caresiatko
o maj gad..... tak oczami cie wyleczy :) dentysta zapewne tez spojrzy i dziura zalepiona....buhahahaha

Gość onieesmielona
nie jestem juz taka dziewczynka, bazienkowa, wiem wlasnie, ze jest usg, nawet kiedys mialam robione, chociaz nie wiem czy teraz byłoby wystarczające, wiem, że jest taki rentgen calego calego ciala(zapomnialam jak nazywa sie te badanie) i gdybym w tych miejscach miala cos zle to wtedy na tym rentgenie by to wyszlo czy nie?

Gość fakt lekarze robia różne
dziwne rzeczy: wyciągają łożysko, wycinają z tyłka hemoroidy, tna piłą kości, robią na żywca dziurę w tchawicy, prawie odcinają cycki,zeby włożyc w nie silikony... zwykłe badanie ginekologiczne to kaszka z mleczkiem :)

Gość mika222
Każda kobieta musi przez ,to przejśc.Słoneczko ,to tylko badanie.Nie bedzie tak żle-zobaczysz!Trzymam kciuki!!

Gość zulamaniula
świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość owpieruna
ja też pomimo tego, że młodziutka juz nie jestem, nigdy nie byłam u gina na badaniu, mam ten sam problem

Gość emeeezz
mam tak samo jak ty ;/

Gość heeellloo
UPPPPPPPP

Gość Szejna
Nie ma się czego obawiać. Badanie ginekologicznie wbrew wszelkim opiniom wcale nie jest nieprzyjemne. Jak chłopak wkłada palce do pochwy to jakoś dziewczyny nie uciekają ;) Poza tym badanie i cytologia jest konieczne, tym bardziej jeśli rozpoczęło się współżycie. Mi się tam u gina podoba, może dlatego, że jest przystojny, miły i mi się podoba :P