Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola6

Krzyzowka

Polecane posty

Gość Jola6

Pomożecie w rozwiązaniu krzyżówki ??? 1.debiutował w Jarocinie jako członek mafii 2.wychodzi na scene i przedstawia 3......mlodych zespolow 4.zespol poprzedzajacy wystep gwiazdy koncertu 5.i gorale potrafia grac reggae... 6.z romanem kostrzewskim na wokalu 7.bas i bebny na pierwszym planie 8.zapalali kolejno zapalki 9.mala scena w latach dziewiedziesiatych ubieglego wieku 10.rockowe korzenie andrzeja,,piaska''piasecznego prosze o szybkie rozwiazanie z gory dziekuje :P

1. Kryszak 2. Slamerka Ania 3. Druzyna 4. introdakszyn 5. przyslowie 6. wanda i banda 7. orkiestra gornicza 8. chlopaki z zapalkami 9. koloseum 10. tu mnie zagielas :classic_cool:

Gość kryśka nie skreślaj mnie
Katrina414 :D :D

Gość Jola6
katrina wiem ze wszystko zle zrobilas ;p

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqq
1 Andrzej Piaseczny

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqq
10 Mafia

do: Jola6 Ooooo, nie!! Wszystko zle? :( Jak sie domyslilas? Ja sie nie dziwie ze nie umialas zrobic tej krzyzowki

Gość Jola6
Proszę teraz na te pytania :P 1.muzyka krolujaca na jarocinskich festiwalach 2.ich orezem absordalny zart ,kpina drwina 3.zielone i zwycieskie 4.jacknife wyprodukowal plyte an end has a start ''zaspolu editors 5.z blues -hard i psychologicznego rocka zrodzony

Teraz sie zrehabilituje: 1. country 2. bracia Kaczynscy 3. jablko 4. mozliwe 5. Stachursky

Gość Jola6
katrina jak masz pisac jakies glupoty to wogule nie pisz !!!

A jak ty masz pisac "wogule" to lepiej juz tez w ogole nie pisz Lepiej spozytkuj ten czas na zakup slownika

Gość Jola6
jakby co to w ogóle kretynko i jak ci coś nie pasi to won i nie pisz jak nie umiesz odpowiedzieć na te pytania to się nie znęcaj hahahahahah noob!!!

Hoho, taka poprawna sie zrobilas jak ci ktos napisal jak sie pisze i teraz sie bedziesz polskich znakow czepiala? I doprawdy zastanawiam sie kto tu jest prawdziwym kretynem :D Swiatla lyngwystko :D

Gość Jola6
po pierwsze ryj suko po drugie nie nauczyli cie kultury ?? a po trzecie kretynka to masz na imie

1. Przeczytaj to co napisalas i zastanow sie co tym chcialas przekazac :D 2. No wybacz, ale to nie ja cie zaczelam wyzywac i nie uzywam wulgaryzmow wiec nie pisz mi tu o kulturze bo to jest chyba slowo ci obce (kolejny powod zachecajacy do kupna slownika) 3. Dziekuje za poinformowanie mnie o moich danych personalnych 4. Rada na koniec: nie kupuj wiecej krzyzowek bo i tak sobie z nimi nie radzisz 💤 Do widzenia Jolu :D

Gość Jola6
mówisz te słowa są mi obce a czy ty wiesz dziewczynko z kim gadasz ?? ja mam o wiele więcej lat od ciebie i ja nie kupuje krzyżówek tylko ktoś mnie poprosił żebym mu napisała w necie te pytania więc napisałam i to ty pierwsza zaczynałaś więc masz .