Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutneoczy.

po czym poznać że on kocha ?

Polecane posty

Gość smutneoczy.

wiem , ze to smieszne ale serio pytam. Chodzi o to zeby wciaz to powtarzal czy jakies gesty , zachowania ..

facet nie bedzie ci mowil ciagle ze cie kocha. on bedzie ci chcial pomagac, bedzie sie martwił, bedzie myslał, bedzie pamietał... powiedziec kocham mozna kazdemu...jednak nie dla kazdego mozna byc czułym, troskliwym... obserwuj jego czyny, a nie slowa...

Gość ja też chce wiedzieć...
PO czym?

Gość koleżannnkkka
po tym że pierdzi przy Tobie

Czym? Jak te "kocie ruchy" wyglądają?

Ta "Misia" oglądałam:) Ale poważnie, bo temat (nie mój) mnie zaintrygował:)

No szkoda.A tak to by mi sie parę rzeczy rozjasniło.

patrzy się na Ciebie czule,prosto w oczy,uśmiecha,chwyta za rękę gdy idziecie razem ulicą, często mówi jaka jesteś piękna i uwielbia Cię słuchać, kiedy Cię przytula Jego ręka wędruje do Twojej a potem całuje jej wewnętrzną część patrząc Ci prosto w oczy. Mówi,że Cię uwielbia i że jesteś jego największą radością :) ;P

patrzy się na Ciebie czule,prosto w oczy,uśmiecha,chwyta za rękę gdy idziecie razem ulicą, często mówi jaka jesteś piękna i uwielbia Cię słuchać, kiedy Cię przytula Jego ręka wędruje do Twojej a potem całuje jej wewnętrzną część patrząc Ci prosto w oczy. Mówi,że Cię uwielbia i że jesteś jego największą radością dokladnie to samo robi, gdy chce zwyczajnie bzyknac pod pozorem wrazliwosci ;-)

Gość małe_cycki
no i oczywiście dzwoni oraz pisze smsy z zapytaniem jak mija dzień. Chce robić to co Ty chcesz robić, choćby nie sprawiało mu to przyjemności i mimo tego nie marudzi. I jeszcze takich przykładów wymieniać można milion ale jednym stwierdzeniem można załatwić wszystko...zachowuje się jak dziecko :o

nie każdy facet chce od razu bzyknąć kobietę opanujcie się czasami :O nie napisałam,że dotyka po cyckach i wkłada rękę do majtek albo jednoznacznie świdruje językiem w ustach partnerki. poza tym jesli facet Cie tak prawdziwie kocha to nie pójdzie z Tobą do łóżka zaraz na początku,po 2 tyg znajomości. tylko powie Ci coś w stylu: 'nie spieszmy się,bo wszystko zepsujemy.' Albo: 'To Ty zdecydujesz kiedy będziesz na to gotowa'. chyba jasne,zresztą każdy facet jest inny i zachowuje się inaczej,moze kochac i nic nie okazywać.

moze to Ty chcesz zwyczajnie bzyknąć pod pozorem wrażliwości i dlatego tak piszesz :)

Gość wszystko to bzdury
moj tez mnie trzyma za reke, czule dotyka, słow tez używa( nie dalej jak wczoraj), a dzis powiedział, że chce rozwodu

Ale czy może nie proponować spotkań? Bo jak dzieciak się zachowuje:)

no to po co się kontaktuje? przeciez jak spotkań nie chce, to i nie zawracal by glowy. bo osobiscie wariuje juz z tego wszystkiego

Gość jestem na Marsie
po tym, ze: - kiedy jestescie razem, wystarczy, ze na Ciebie spojrzy, a rozumiecie sie bez slow. - czesto sie do Ciebie usmiecha, nawet wtedy gdy cos robi, a Ty stoisz obok i po prostu patrzysz - ze mowi do Ciebie czule, ze troszczy sie o to czy cos zjadlas, pyta jak bylo w pracy... - glaszcze twoja spiaca glowe i przyglada sie jak spisz - robi sniadanie do lozka - kiedy robi dla Ciebie cos o co nie musisz prosic - kiedy spicie przytula sie do Ciebie lub spicie w objeciach - kiedy wraca z pracy i widzi, ze czekasz na niego, a on sie usmiecha - kiedy rozmawiacie i on potrafi Cie wysluchac bez zbednych komentarzy i ze zrozumieniem - kiedy jestes chora, a on opiekuje sie Toba i troszczy o Ciebie -kiedy masz zly dzien , a on potrafi to zrozumiec - kiedy rozumie, ze dzisiaj nie bedzie seksu - kiedy ma dobry nastroj przy Tobie - kiedy.....etc. duzo jest tego, a mnie nie chce sie pisac. poznasz, ze kocha, kiedy sama bedziesz miala pewnosc, ze kochasz. to jedyny sposob, zeby sie nie zblaznic :)

Gość gggggggggggggggggggg
może po prostu bada teren czy Ty tez chcesz czegos wiecej...

a może to ciaparajda, ech życie:)

Gość kasiakasiakasia oryginal
on kocha, nie gdy mówi ze kocha, lecz gdy tworzy sobie obrazy waszej wspólnej przyszłości, snuje plany i jestes zawsze w nich obecna, masz tam swoja rolę. Albo wręcz mówi wprost słowa typu: kiedy już będziemy mieli dzieci pojedziemy tam i zrobimy to i to. on widzi swoją przyszłość z Tobą, myśli o tym i układa mu sie to w konkretne sceny, o których co jakis czas coś napomknie ;) tylko ten typ zachowania jest miarodajny, kto zaprzeczy? ;)

tylko, że cytujecie ksiązke o zołzach a mi chodzi o namacalny przykład:(