Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAAAA1986

JAK ZAREAGOWAC

Polecane posty

Gość ONAAAA1986

witam kochani. mam taki maly problemik z moim instruktorem jazdy...... wiele tu czytalam jak to niektore chca ich podrywac i takie tam, a ja z kolei jestem chyba podrywana .... chyba ze zle to odczytuje... grrrrrrrrrrrrrr i wlasnie nie wiem jak zareagowac bo on w sumie na mnie nie krzyczy a jak zrobie cos zle to obraca to w zart i jest ok.... ale boje sie ze jak zwroce mu uwage to juz nie bedzie sie tak fajnie jezdziło...... :/ a wiec przy jakiejkolwiek okazji i bez powodu kladzie mi reke na mojej czasem przed zmiana biegow (podkresle ze umiem juz to robic dlatego mnie to zastanawia o co chodzi) jak nie moge sie wyrobic na zakrecie to gdy pomaga mi nią skrecic tez lapie mnie za reke a nie obok.......... ostatnio trzymal reke na tym zaglowku na fotelu i cos minie laskotał po szyi... kurde ja sama nie wiem czy na tym sie skonczy czy on chce czegos ode mnie normalnie dramat!!!!!!!!!!!

Gość LaToya89
Postaw sie :P ja sie wkurzylam na swojego isntruktora i sie skonczylo, bo przepisal mnie do innego :D

Gość ONAAAA1986
dodam jeszcze ze nie chce zmieniac instruktora bo to juz beda niektorzy dociekliwi "a dlaczego czemu tak" tym bardziej ze on bardzo dobrze uczy naprawde....

Gość LaToya89
ale tacy instruktorzy za duzo sobie pozwalaja, bo walsnie ida takie naiwne myslac, ze z nim naucza sie jezdzic... zareaguj kobieto!! niech zadna juz nie cierpi :)

Gość ONAAAA1986
jutro mam jazde z rana i jak znowu bedzie mialo miejsce cos podobnego to pewnie tak zrobie grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :/ ale troche boje sie jego reakcji

Gość ONAAAA1986
gorzej jak wtedy mnie wysmieje zebym to ja sobie czegos nie wyobrazala.... masakra normalnie.. a moze jeszcze przeczekac troche..?

Gość do autorki topicu
dziwna jestes malolato:"nie chce go zmienic bo dobrze uczy", to sie zastanow czy tolerujesz te jego oblesne zachowania, bo dobrze uczy czy go zmeiniasz. masz beznadziejne dylematy. dla mnie jest jasne ze jak cos mi sie nie podoba, to z tym koncze. prezentujesz dziwna postawe:"nie zmienie, bo beda dociekac", ale to on ma sie wstydzic a nie ty.

Gość ONAAAA1986
ja cholerka nie bylam jeszcze w takiej sytuacji a instruktora mialam polecanego i jak go zmienie to kilku osobą musze powiedziec dlaczego ... a mi zwyczajnie jest glupio o tym gadac z innymi dlatego tutaj napisalam... taki moj charakter i co poradze

Gość LaToya89
Mowisz, ze sobie nie zyczysz takiego czegos... placisz - wymagasz, a jak cie wysmieje, to grzecznie zjezdzasz na pobocze, gasisz silnik, wysiadasz z samochodu i mowisz: "Dziekuje za nauke, jutro ide do kierownika, milego dnia". Kazdy instruktor ma swoje grzeszki i temu nie raz sie za molestowanie kursantki oberwalo :)

Gość ONAAAA1986
dobrze ze mnie podtrzymujesz na duchu a nie wysmiewasz :) dzieki :) jak cos to faktycznie cos powiem .... a moze wystarczy powiedziec ze jeszcze raz takie cos i walne w słupa??? czy to zbyt banalne??

Gość LaToya89
Dziewczyno, miej troche honoru... jakby mnie stary palant choc raz dotknal, to nastepnego razu juz by nie bylo... wiec radze ci zmienic instruktora :)

Gość heh od razu widać że
facet ma we łbie poprzewracane i za dużo sobie pozwala. Dla mnie to nie był żaden problem się przepisać do innego instruktora. Po prostu mówiłam że tym razem chce z tym czy tamtym i nikt się mnie nie pytał dlaczego tylko zapisywał. Tam była tak duża rotacja, ludzie tak czesto zmieniali godziny więc było to naturalne. Ja generalnie raczej się z czymś takim nie spotykałam, żeby facet posuwał się do dotykania, aczkolwiek jeden taki wyjątek od reguły był że facet mi normalnie położył rękę na udzie, a w dodatku był on kierownikiem tego ośrodka, ale ja wtedy w ogóle na to nie zareagowałam tylko się śmiałam. Młodziutka wtedy byłam i strasznie głupiutka, a facet był bardzo przystojny więc tylko się śmiałam głupio bo mnie to bawiło. Ale tobie nie radze się śmiać. Zmień instruktora po prostu i nie tłumacz się przed nikim że chcesz zmienić bo nikomu nic do tego.

Gość ONAAAA1986
Ty tez byłas w podobnej sytuacji??? bo pisalas ze zmieniłas instruktora... i jak on zareagowal jak mu zwrocilas uwage?

Gość ONAAAA1986
dzieki:) w tym problem ze ja sie zapisalam u prywatnego takiego z zadnego osrodka

Gość LaToya89
Zaczelo sie tak samo jak u ciebie, a pozniej chcial mi wlozyc reke do spodni, pod pretekstem, ze mu sie pasek podoba :/ wiec radzilabym tego nie negowac

Gość ONAAAA1986
o kurde.... to mi teraz troche oczy otworzyłas..

Gość gorzka27
dziwna sytuacja, jak ja robiłam prawko to w czasie kursu ani razu mnie nie dotknięto.. bez przesad - nie ma takiej potrzeby, przecież wiadomo, że jeździsz jak menda na początku, a więc sytuacje ekstremalne to rzadkość (raz, dwa razy przez te 30 godz.) potem jak dokupiłam godziny już w innym ośrodku z innymi instruktorami też spokój i łapki przy sobie. Dla mnie kosmos, na który trzeba zareagować :O