Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miziutka

plamienia, opóźniony okres

Polecane posty

Gość miziutka

witam wszystkich, Mam taki problem, otóż: Pierwszego dnia po skończeniu listka pigułek antykoncepcyjnych, powinnam zrobić 7 dniową przerwę zgodnie z zaleceniami ginekologa. Tym razem coś mi się pomyliło i zaczęłam paczkę nową (akurat skończyła, się paczka, następnego dnia dostałam okres i rozpoczęłam nową paczkę). Po dwóch tygodniach zaczął mnie boleć brzuch aż do końca nowo rozpoczętego listka. Poszłam do ginekologa, przebadała mnie i nie wykryła ciąży (jak to powiedziała, brzuch miękki, nie czuła zgrubienia podbrzusza). Gdy skończył się listek bule narastały jeszcze bardziej. Zamiast krwawienia mam na przemian, raz białe, raz brązowe plamienie. Okres mi się spóźnia, byłam u lekarza pierwszego kontaktu i nie stwierdziła objaw ciąży jednak bóle brzucha, plamienia i spóźniający okres mnie niepokoją. Pojawia się problem kiedy rozpocząć nową paczkę pigułek antykoncepcyjnych, czy czekać po 7 dniach bez względu na okres, czy może poczekać do pierwszego dnia okresu? Czy taka duża dawka hormonów nie spowodowała u mnie jakiejś deregulacji z okresem? Czy może wdała się jakaś infekcja? Czy może opóźnienia okresu spowodowane są stresem, nowym partnerem? z góry wszystkim dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Gość miziutka
czekam na odpowiedzi, to bardzo ważne dla mnie

Gość fifurafu
poczekaj, przetrę monitor, bo niewyraźnie widzę i zaraz ci odpowiem...

Gość miziutka
proszę o odpowiedzi w temacie, bardzo to dla mnie ważne

Gość miziutka
proszę o pomoc

Gość miziutka
jest to poważny problem, jeżeli ktoś może sie podzielić doświadczeniem proszę odpisać

Gość kalinkakalinka
miziutka sama sobie poprzestawials wszystko tym ze nie zrobilas przerwy-zdaza sie.teraz odczekaj 7 dni te przeznaczone na okres i zacznij nowe opakowanie normalnie,powinno sie wszystko unormowac.