Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuu089

zazdroszcze mojemu facetowi kolegów

Polecane posty

Gość buuuuuuuuu089

:O ma ich tylu ze ledwo wyrabia zeby sie co jakis czas z kazdym spotkac..a ja nie mam juz prawie zadnej kolezanki...Do niego codziennie ktos dzwoni, zeby pogadac, spotkac sie na piwo a ja nie mam z kim wyjsc.

Gość Gnom-malkontent
to tak to jest z babami i kolezaneczkami

Gość znam to mam identycznie
mój się prawie codziennie z kimś spotyka, a ja jak się spotkam z jakąs koleżanką raz na kwartał to wielkie święto, ze w ogóle ktoś sie chciał ze mną spotkać. Ale to kurwa nic nowego. Kobiety już takie są że ich życie ogranicza się do znalezienia faceta, ewentualnie spłodzenia dzieciaka. Dopóki tego faceta nie znajdują to koleżanki są nr 1 (bo służą do wspólnych wyjść w celi znalezienia tego faceta) ale jak już znajdą faceta to wtedy wszystkie koleżanki dostają wielkiego kopa w dupe. Przypominają sobie o koleżankach dopiero jak facet je zostawi, ale jak nie zostawi to nie przypominają sobie nigdy.

Gość buuuuuuuuu089
czesc moich dobrych kolezanek siedzi za granica lub w stolicy- tam zyja i pracuja...Te ktore zostały w polsce- to wlasnie takie kolezanki ktore nigdzie nie wyjda bo maja faceta...:O Moj wychodzi z kolegami a ja nawet juz nie mam do kogo geby otworzyc....

Gość buuuuuuuuu089
''znajdz sobie nowe kolezanki'' hehehe...a to takie proste.... :O

znam to z doswiadczenia -racja do autorki - tak niestety jest :O

ja juz nawet powtorzyc nie potrafie :O autorko niestety sama jestem zagranica w pl mam tylko jedna kolezanke widzimi sie raz w roku badz 2 zalezy ,to raz umiemy ze soba pogadac a raz nie , ale wiedz ze nie tylko ja tak mam dobrze i ciesze sie ze ja mam , jest moja best friend tutaj nie umialam znalzesc kolezanki ale znalazlam , bylo fajnie jak byla samotna , ja w zwiazku ale mialam zawsze dla niej czas , az ona znalazla chlopaka to bylo mniej czasu dla mnie , ale teraz rzadziej sie spotykaja ...(z chlopakiem) czasami mam wrazenie ze umawia sie wtedy kiedy nie ma co robic ...takie mam odczucie :O

a w pl moj chlopak jak jedzie chce wyjsc na piwo to tez nie ma z kim ,wszystkich wymiotlo:O albo nie nigdzie nie ida bo to dziewczyna to sramto , ja mam to samo , nie ma tego co bylo jedna zonata druga dziecko itd .... :O

Gość kurde mam taki sam problem
jak Wy dziewczyny... koleżanki znalazły sobie facetów, więc na nic nie mają czasu - ciągle tylko facet i facet. Też mam chłopaka, niedługo rok nam stuknie, ale nie ześwirowałam i dalej chciałabym móc wyjść z jakąś panną do kina na jakiś babski film/na piwo/na zakupy/cokolwiek :O a te pozamykały się na 4 spusty i nic :O

a jest może jakaś NORMALNA dziewczyna z Łodzi? z którą normalnie można pogadać, pośmiać się, która nie odbije faceta, która nie wkurwia, nie olewa etc etc? :P

były panny i się zmyły :(

Tak to jest jak się nie ma zainteresowań i pasji, a jedyne co się lubi robić to jeść i siedzieć przed tv, albo komputerem. Jakbyście sobie dziewczyny znalazły jakieś fajne hobby to na pewno byście poznały multum nowych osób i były by to przyjaźnie trwałe. Tak ze swojego doświadczenia powiem, że najtrwalsze znajomości mam z osobami, które dzielą moje zainteresowania.

ja z lodzi nie jestem :D a szkoda :) opisywalam moja nie wypal randke wiec sorry ze tak pozno odp :P

"hehehe...a to takie proste...." dla normlanych ludzi tak idą na kurs, studia, pracy, konwent miłośników świata mroku i znajdują tam nowych znajomych z którymi potem utrzymują kontakty :P jak nie potrafisz to wiadomo czemu nei masz

jest tak dlatego bo kobiety sa zazwyczaj zbyt zawistne, zeby sie przyjaznic... niby sie spotykaja, niby udaja ze sie lubią, a jedna drugiej zazdrosci faceta, powodzenia, urody itp itd...