Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz robic ja mam

Bardzo podrażnione wargi sromowe

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Chciałąm się Was poradzić. Otóz jestem w 34 tygodniu ciązy, od jakiegos tygodnia, moze dwóch mam bardzo podrażnione wargi sromowe większe. od czasu jak jestem w ciązy trochę się powiększyły,ale to pod wpływem przytycia. Jak już pisałam od jakis niecałych dwóch tygodni są bardzo podrażnione. brzegi są jakby spuchnięte, pieką mnie. Kupiłam ostatnio zwykłe wkładki higieniczne . Mogą być powodem tego pordażnienia? Może to , że słabo wchłaniają? Dzisiaj kupiłam w aptece emulsję Laktacyd i Wkładki TENA LADY. Mam nadzieje, ze to podrażnienie zniknie. A Wy miałyscie coś takiegoi?

Gość mimozza
poradz sie ginekologa moze? taka moja rada:O to moze byc zmiana grzybiczna, nie martw sie , tylko do gina precz pozdrawiam

wiem w czwartek mam wizytę. Ale chciałam zapytac czy ktoras tak miala?

Gość ciasto orzechowe
ja mialam jestem w 32tyg u mnie powodem podraznienia byly bardzo obfite uplawy lalo sie ze mnie niemilosiernie. nie raz jak gdzies wyszlam to mialam zaraz mokro a wiadomo nie zawsze istnieje mozliwosc zalatwienia tego nieprzyjemnego prroblemu.uzywam wkladek zmienia je praktycznie bezprzerwy czesciej sie myje a raczej podmywam bo z 4-5 razy dziennie i poki co przeszlo. u mnie glownie wargi pekaly co cholernie utrydnialo zycie

Gość fgvfgdfgfdg
wkładki moga podrażniać. Spróbuj chodzić w domu bez bielizny, może posmaruj jakims alantanem albo tormentiolem?

Gość i co teraz robic mamm
podnosze

Gość Przyszka
witam! to moze byc zaakzenie, pieczenie, swedzenie, tam mialam i gin zapisal globulki dopochwowe, pszeszlo po pierwszej ale trzeba wziac wszystkie:) osobiscie polecam clotriamazolum masc do smarowania... dziala bakteriobojczo a przy moich czestych wizytach w wc wrecz dziala cuda, bo unikam zakazenia... ostatnio nie mialam jej wiec pieklo jak cholera:) pozdrawiam:) mi tez sie powekszyly, w ogole mam wrazenie ze jestem tam wielka i obrzydliwa:/ wroce do poprzednich rozmiarów po ciazy? jak myslicie?

Gość jarabara
musisz dotrwać do wizyty u lekarza... póki co proponuję podmywać się mocno stężonym naparem rumianku