Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W Kropki

Czerwone kropki na czlonku

Polecane posty

Gość W Kropki

wczoraj kochalem sie z moja partnerka i dzis zauwazylem czerwone kropki na penisie i tak jakby zluszczajaca sie skore troche swedzi moze wiecie co jest przyczyna tego?

Gość grzybica

Gość W Kropki
tzn ona ma grzybice i sie od niej zarazilem?

Gość tak mi sie wydaje

Gość Miły gostek
Nie koniecznie. Mogło dojść do jakiegoś podrażnienia i tyle. Też tak kiedyś miałem :) Jeśli nie przyjdzie w ciągu paru (2-3) dni zapisz się do urologa. Pozdrawiam gorąco.

Gość W Kropki
Dzieki wielkie za porade

Gość Miły gostek
Służę pomocą. I życzę by niedługo zeszły :)

Gość olbracht
to na 90% grzybica na początek kup sobie jutro w aptece(bez recepty) clotrimazolum maść (lek przeciwgrzybiczny)i smaruj kilka razy dziennie jak nie przejdzie idź do lekarza rodzinnego i poproś o receptę na FLUCOMAZOLE (to tabletka na tę dolegliwość dla mężczyzn)tylko zwróć uwagę na cenę w aptece, bo są kosmiczne różnice raz kupiłem za 24zł innym razem w tzw taniej aptece za niecałe 2zł! aha opakowanie zawiera tylko jedną tabletkę, po jej zarzyciu tydzień wstrzemięźliwości pozdrawiam

Gość agattka81
jeśli kochaliście się bez gumy to może być infekcja. powiedz dziewczynie o tym i ona teżpewnie coś czuje. infekcje można złapać od głupich stryngów. 2. ta maść ( clotrimazolum maść (lek przeciwgrzybiczny)i smaruj kilka razy dziennie) naprawde działa tylko nie kochajcie się przez pare dni(okres leczenia) jeśli tego razem nie wyleczycie to będą nawroty.