Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawwiiedziona

Przed chwila dostalam smsa od mojego faceta

Polecane posty

Gość zawwiiedziona
nie, przyjaciolka ma inaczej na imie :) dziękuje za pomoc, dam znac, co i jak, jak sie dowiem ;) dobranoc :)

Gość zawwiiedziona
powiedział, że to był sms do mnie, a nie odpisał mi, bo zasnął... Kurde, czemu on jest tak daleko, chciałabym usłyszec to jego tłumaczenie na żywo :O Cholera, no nie wierzę mu, znam go już jakiś czas i nie pasuje mi to wszystko do niego :(

Gość banał
sobota juz za kilka dni, na Twoim miejscu powiedzialabym ze wiem o tym ze chce była na imprezie, wytknęła ze ciebie nie a ją tak, oraz puscila go z torbami

Gość banał
nie ten topik,

Gość pqpqpqpqpqqp
hej.a wiesz na jakim czacie buszuje i jaki ma nick? jak tak to wejdz tam zaczep go jako panna x i po kilku dniach zobaczysz...........czy ma romansowe ciagoty. jak nie znasz popros kolezanke moze namierzy cosik;)

Gość zawwiiedziona
wiem, na jakim czacie, czat orange na telefonie.. ale nie dam rady sobie go załozyć na swoim :O

wow, szacunek dla pomysłowości ;) mi jak nie odpisuje, to też go olewam ;)

Gość zawwiiedziona
No właśnie, on taki nie jest :O

Gość EEEEEEEEE
Hej moze to prawda, moze faktycznie zasnął Wiesz czasami takie dziwne sprawy się wyczuwa, ale moze to tylko twoja wyobraznia . Jest daleko , a ty poczułas się zazdrosna. Nie zmienia to jednak faktu ,ze nie powinien flirtowac z inną. Jakby to robił w ukruciu to byłby swinią, ale ze ciebie o tym poinformował ......m atupet , naprawdę

Gość EEEEEEEEE
kochasz go czy czujesz ,ze coś się wypaliło , ze się zmieniliscie ? Czy on sie zmienił odkad flirtuje z tamtą? Wczoraj pisałś ,że czasami tak sobie piszecie,więc być moze to naprawdę było do ciebie i naprawdę zasnąl. Wytłumaczenie całkiem logiczne

Gość przemoooooooo
Ja myślę, że to do twojej przyjaciółki, która sama nocuje, a potem nie odpisał bo do niej poszedł na barabara.

Gość zawwiiedziona
EEEEEEEEEEE witaj :D No cóż, teraz mam wrażenie, że może jednak to było do mnie... :) Nie, nie wypaliło się, wszystko jest ok. Mój facet raczej wyznaje zasadę: szczery aż do bólu, więc chyba mnie nie zdradza... A tej przyjaciółki akurat teraz nie ma, pojechała na kilka dni do domu :P