Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość king for a day.............

i taka jest prawda- cipki kafetrarianek

Polecane posty

80% przebywających na tym forum to faceci, reszta to kobietki które chcą sexu lub o nim marzą. Ilu z was wyciągnęło od kafetarianek ich prywatne fotki... ja mam 5-6 osób :)

Gość freed
cieszymy sie twoim szczesciem :o

Gość mimozza
mojej fotki jeszcze nikt na kafe nie ma:classic_cool:

kwestia czasu, no chyba ze nie masz cipki :)

A skąd Ty możesz kolego wiedzieć ile jest tu facetów, a ile kobiet? Jesteś nowy. I tak piszesz? Ale po co? Często jest tak, że ludzie się radzą i sobie pomagają. Poczytaj trochę :)

Gość mimozza
:classic_cool:

kolego, na tym forum jestem juz od dawna, pamiętam piękne czasy, kiedy mozna było sobie tu niezle pofiglować. mam nadzieje ze te czasy jeszcze wrócą. PS mam kontakt z kilkoma kafetarainkami i są bardzo, ale to bardzo miłymi osobami. a skąd moje spostrzerzenia?? - poczytaj forum to będziesz wiedział

Gość mimozza
twoj czarny nick to...:P:P ? :classic_cool:

hmm.... miełem kilka czarnych, ale odstąpiłem od nich, teraz zaglądam tu tylko w celach rozrywkowych. mimo wszystko lubie to forum :) te panie które mnie poznały, będą wiedziały, że to ja pisałem.

moim zdaniem ogólnie na kafeterii to 30% faceci 70% kobiety/dziewczyny. ale na erotycznym to proporcje przynajmniej 50/50, na ogólnym 40% facetów na uczuciowym też ok 40% ale już ciąża, dieta itp to facetów z 10% tam jest

Gość misiaczek...........
dobrakasa oszust świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość te prrrrrr
a propo tej dobrej kasy to bym proponowala zrobic to co tam facet kaze tylko wykreslic pierwszy nr konta, wpisac swoj, nic nie wplacac i rozsylac dalej. A noz jakis glupek sie trafi :D:P