Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geena86

Do Pań - Czy was też to podnieca?

Polecane posty

Gość Geena86

Zastanawiam sie czy tylko ja tak mam czy inne kobiety rowniez. Otóż strasznie podnieca mnie mysl o wpadce. Tzn. to dziwne bo ogolnie na razie nie chce miec dzieci i nie planuje, ale w momencie jak uprawiam seks to najchetniej chcialabym to robic bez zadnego zabezpieczenia. Ciekawi mnie czy to tylko moje dziwactwo czy moze wiele kobiet tak ma i w ten sposob natura stara sie przechytrzyc czlowieka czyli doprowadzic do przedluzenia gatunku hehe.

Nie podnieca mnie bycie w ciąży, dzieci też nie. Jasne, że wolałabym bez gumy, ale na razie nie mam wyjścia. Nie chce pisać w temacie dla młodych mam :O

Gość agattka81

Gość agattka81
fajny jest sex bez "anty bobasa". polecam spróbować ,kupcie test owulacyjny w aptece zprawdz czy nic nie będzie i jazda panie gazda.3 dni po miesiące nie zajdziesz. a zrugiej strony potem masz 9 miesięcy bezzzzzzzzzzz. młoda mama;-)

Ja tam się nie będę stresować. Całe życie przede mną, na co mi dziecko? To mnie zdecydowanie nie podnieca.

Gość Geena86
Hehe no wlasnie zadne wyliczanie dni nie da nigdy gwarancji. Ja tez bym sie poten stresowala bo na razie nie chce zajsc ale w momencie jak uprawiam sexa to mnie taka mysl podnieca :p no ale widze ze chyba tylko ja jestem taka dziwna :d