Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znerwicowana21

Moj chlopak mnie olal//

Polecane posty

Pomuzcie mam teraz wielka nerwice nie wiem po prostu musze zobaczyc jakie macie zdanie na ten temat Wiec bylam na dyskotece z chlopakiem (nie znosi dyskotek ani imprez ale jakos go wyciagnelam)i moimi 2 kolezankami jednej jeszce nie znal i juz na samym poczatku bardzo przypadli sobie do gustu rozmawiali i wogule na dysce siadlam kolo niego i jej a on po chwili ja zawolal i rozmawiali juz praktycznie caly wieczor mnie w tym olewajac:( potem byla mala sprzeczka i on wyszedl do siebie a ona poszla za nim i ja z druga kumpela tez wrucilysmy za nimi do niego do domu.Nie oddzywalam sie do niego ale potem wrucilo wszystko ok chociaz z jego strony i dzis nagle wyjezdza mi ze robi w weekend impreze i zebysmy przyszly chociaz nie cierpi tego typu imprez, ja mu wygarnelam wszystko co mi lezalo na sercu a on mi mowi ze przesadzam ja sie go zapytalam czy ona mu sie podoba a on nie powiedzial nic no ale potem przyznal racje w koncu wyslalam mu smsa ze mam wszystko jasne i zeby sie wiecej do mnie nie odzywal i ze niech robi co chce normalnie zawsze mi odpisywal cokolwiek a teraz nic.......Acha chodze juz z nim 4 lata pomuzcie co mam zrobic bo oszaleje:(((((((

Gość
. jak zrobisz choc jeden znak interpunkcyjny w tym eseju, to pomoge. nie jestem lamaczm ani innym edytorem. ale jestem wstawiona:classic_cool: moja rada: zrob konkurencyjnego grilla:classic_cool:

Gość
ostra, ja ciebie tez, bo lubisz dobra muze a ja mieszkalam przez 5dni w klatce ostrego:P:classic_cool::D

Gość ehhhhhhhhyyyyyyyyyhhh
kolezank mu wpadla w oko, ty mu sie znudzilas,poszukaj sobie innego

psychiczna jak tam pocieszanie przyjaciolki poszlo? przemowilas jej do rozsadku tak jak ci radzilam?:classic_cool:

Gość
biedronka - spilam ja, bezbolesnie przeszla do etapu: ''co ja w nim widzialam, skurwiel!" :P jutro wstanie, bedzie miala kaca, wyleczy go, poplcze, wieczorem przyjedzie do mnie ponownie, a potem bedzie juz tylko lepiej:classic_cool: niestety - mieszka z nim i nie ma mozliwosci wyprowadzki wiec sprawa jest trudniejsza niz myslalam:o ostra - dziekuje, podpisalam sie przed jego mieszkaniem:D

bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) dziecko =do szkoly polskiego sie ucz a nie po dyskoekach latac i wiesz istnieje cos takiego jak ZNAKI PRZESTANKOWE. nie mam czasu na kropki pauzy ani znaki interpunkcyjne takze nie wiem po co sie wypowiadasz chyba napisalam ze chodzi mi o pomoc,w temacie a nie w ortografi:))

no coś chyba jest na rzeczy skoro ciś tak olał.Przykro mi ale prędzej czy później by cię zostawił jak taki jest bawidamek:(

no to czyli dobrze, ze troche jej 'nawlewałaś' :classic_cool: a z tym, ze musi z nim mieszkac to lipa faktycznie :O splacaja razem mieszkanie pewnie?

Gość
ostra🖐️:D:D:D pomuzcie:D:D:D bazienka - gorzej, oboje nie maja rodzicow ani zadnej rodziny, studiuja i utrzymuja sie razem, proponowalam zeby wprowadzila sie do nas, ale nie chce:( autorka - no przeciez odpowiedzialam, co ty na propozycje konkurencyjnego grilla?? ps prosze o docenienie tego, ze uzywam dlugich, wiecej niz 2sylabowych slow, to trudne w moim stanie:o:o:o

Gość
oja, oja, wyczuwam wtope:classic_cool: :D:D:D:D

Gość misiaczek...........
świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość
no tak, ja tez to przerabialam:D okeeej........................poker face:classic_cool:

pa pa pa paker fejs pa pa paker fejs .... ma ma ma ma :classic_cool: jestem czeźwa :o

Gość
biedronka - jak my wszyscy:classic_cool: chyba sciele lozko:o