Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

dobra, to jak jest z ta bazienka i biedronka?! bo albo mi sie zdaje albo ktos

Polecane posty

Gość

zaliczyl wtope:D:D:D

Gość
i nikt sie nie przyzna???? :D:D:D ej no nie mam zwidow!!:classic_cool: prawda?

Gość
dobra, nie zadaje juz wiecej trudnych pytan:classic_cool::P

Gość
zloty spadaj, nadal nie odp na moje pytanie 100lejarzu😭

psychiczna jesli ktos tu zaliczyl wtope to ty :P odpisalas do bazienki, to co mialas odpisac mi :O:classic_cool:

Gość
prosi to sie swinia 2rzy do roku;) to jak z tym gejem?:classic_cool:

Gość
biedrona - osz kurwa:o:o:o:o:D:D:D:D

Gość misiaczek...........
Złoty świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość
zloty, o to, ze juz 3 raz cie pytam, czy jestes gejem, ja nie wiem, ty masz jakies klopoty z percepcja? bo ja to mam, jestem spita, ale ty tez?? jak tak, to czemu ze mna nie pijesz??? wszyscy jestescie tacy sami:o biedronka- wez w ogole, nie mow nikomu, ok?:o

Gość
biedronka - dobrze, ze jestes tak blisko, wiedzialam, ze na ciebie mozna liczyc. zloty - raczej chce mi sie spac. a tym nadal nie odpowiadasz, dla mnie to jednoznaczne😴

Gość
zloty, tak, ale tylko za pomoca miodu i mojego psa💤

Gość
bywa:( zloty, a ty jak preferujesz? bolcem w oczko czy w oczko bolcem?:P

Gość
moj pies za stary, nie staje:o 🖐️