Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamisunia

Kochanka/sekretarka - dostałam propozycję

Polecane posty

Gość izabela374
ja nie pisze ze tak byc powinno tylko ze tak teraz jest w wielu firmach

Gość numero duo
Tego typu "propozycje" są karalne przez prawo.

Gość Uczciwy
Powiem Wam moje Panie że jak chamstwo dorwało się do interesów to myśli że Pana Boga złapało za nogi i wykorzystuje to, a przecież wystarczy złapać takiego gnoja i pokazać mu jego świństwo. Ciekawe jak by zareagował "Pan Prezes" gdyby w ten sposób potraktowano jego siostrę, matkę, żonę??? To jest temat na forum a nie jakieś idiotyczne tematy graniczące z zboczeniem.

Gość on 26
ciekaw jestem jak zaproponował taka prace w prost?? jak dziewczynie odpowiada to niech zaczyna a co tam:)

Gość Uczciwy
A może lepiej to piętnować anieżeli pisać "a niech tam"

Gość numero duo
on 26: Z takim podejściem jak Twoje, to za parę lat wszyscy będziemy musieli dawać dupy za kromkę chleba.

Gość on 26
pietnowac a niby jak nie da sie wyplenic chyba ze na rozmowe o prace z prawnikiem chodzić albo z dwoma;p

Gość on 26
wszystkie dobre posady obsadzone sa przez układy szeroko rozumiane w ten lub inny sposób dostaje sie prace chyba ze wy zyjecie w innym swiecie sa oczywiscie wyjatki ale dostac prace z ogłoszenia bez znajomosci lub zobowiazan to jurasica

Gość sloneczkooooo
nie no, raczej sie nie zdecyduje, bo nie mam tyle odwagi. Ale ci co tak wychwalaja prace kelnerki nie wiedza ze np studentow nie chca zbytnio przyjmowac, ze wszedzie gdzie zapytasz o prace dostajesz na twarz slowo DYSPOZYCYJNOSC. Wiec nie jedźcie tak laski ktora nie dosc ze zdobywa doswiadczenie na jakims tam stanowisku to jeszcze ma niezla kaske za numerki z kolesiem w garniaku :P

Gość Karinaaaaa
da się...poprostu ie mozna siena to godzic....jak jedna, druga zareagują odmową..jest szansa na opamiętanie...ale jak taki facet wie, że poda tylko wieksza sume...a on bez naysłu wskoczy mu do łózka..no to o czym rozmaiwamy

Gość numero duo
on 26: Niech ciebie przeleci Twój szef, najlepiej wciągnie to jeszcze na listę obowiązków, bo to takie "normalne".

Gość Uczciwy
Będąc dzieckiem jak raz dostałem po paluchach drugi raz uważałem a za trzecim razem mocno się zastanowiłem. Kobiety są do kochania tak stworzyła nas natura i tylko słabi odskakują ukradkiem samice bo inaczej nie mają szans. Mężczyź też używaja różnych naturalnych podstępów by zdobyć kobietę ale nie wykorzystują biedy, tak myślę albo nie nadaję się do tego świata.

Gość Karinaaaaa
hmm..no niejeden stwierdziłby, że konserwatyne a wręcz staroświeckie podejście uczciwy...ale bardzo pożądane:)

Gość Uczciwy
Wolę kromkę suchego chleba w uczciwym towarzystwie niż kawior w towarzystwie chamów i pustych ludzi. Może i konserwatywne jest moje podejście do tego tematu ale każdy kto przeżył chwile rozkoszy wie co to znaczy dostać coś od kogoś niż mu zabierać. Szanuje się kobiety które zachowują godność i cenią się bez względu na sytuacje niż szybko i cichodajki które zamiast mnie widzą plik pieniędzy. Na strość nie będą miały ani pieniędzy ani kochającego bliskiego człowieka. Koniec , kropka!

Gość cvcvcvcvcvcvcvcv
a ile bys zarabialla? powiem ci ze miala taka sama propozycje pewnie od tego samego faceta :D

Gość bierz ta prace
kochana bierz ta prace. w CV napiszesz stanowisko jakie zajmowałaś a nie czym sie zajmowałas a moze szef sie szybko znudzi i ci gdzies przeniesie a jak nie to bedziesz go szantazować na pewno ma jakąś żone więc nie masz sie co martwić

Nie bierz. Kaca moralnego możesz się już nigdy nie pozbyć, seks za kasę to poniżenie dla kobiety.

Gość Frrania.
Mnie sie to przydarzylopare lat temu. Pracowalam w tej firmie juz trzy lata, zarabiałam dobre pieniadze, ktore pozwalaly mi normalnie zyć, zostal rok do konca studiow. Z góry przyszła lista ludzi do zwolnienia, niestety bylam na tej liscie. Szok. Opłacałam mieszkanie, splacalam kredyt, studia tez kosztują no i rok do konca. Pewnego dnia szef mi powiedzial, że bylby moze wstanie cos zadzialac, zebym jednak pracowała dalej ale.....Nie powiedzial tego jednoznacznie, ale bylo wiadomo o co chodzi. Przez tydzien chodzilam jak w amoku, nie wiedzac co zrobic. Po tygodniu powiedzialm mu, że jak moze to niech cos załatwi. Nie zostalam zwolniona. trwało to pol roku. Szef dostal awans na dosc wysokie stanowisko w firmie i wyjechal do innego miasta. Czy żaluje..po latach mogę powiedziec ze nie, dalej pracuje w tej firmie, po roku od zakonczenia studiow dostalam awans na kierownicze stanowisko. Ponoc za protecja tego bylego szefa, choc go ani razu nie widzialam wiecej jak odszedl od nas. Mnie sie ułozyło, ale co nie znaczy autorkę tego topiku namiałam to tego samego, wprost przecinie, ale to juz do niej nalezy decyzja. A teraz mozecie po mnie pojechac...do woli.

Gość Uczciwy
A mąż wie o tej historii?

Gość testosteronnn
uczciwy czy mąz wie hu... cie to obchodzi wymądrzasz sie na wszytskich tematy widze do roboty wonnn

Gość Uczciwy
testosteronnn a może ty jesteś tym co szuka sekretarki bo nie może poderwać normalnie i to cię denerwuje? A może to pisanie to moja praca. A może psuję ci szyki ??? Pytać mogę o wszystki bo to jest forum!!! Nie powiem palancie bo byłoby to niegrzeczne!!!

Gość Kamisunia
Frania, bardzo Ci dziękuję. Nie wiem co zrobię, ale prawda wygląda tak, że jeśli szybko czegoś nie wymyślę stracę mieszkanie, wyrzucą mnie ze studiów i pewnie skończy się jeszcze gorzej. W zasadie nie pamiętam kto to napisał, ale właśnie tak jest, że po znajomości, albo przez łóżko w dzisiejszych czasach trudno do czegoś dojść i powiem wam szczerze, że jeżeli uważacie inaczej to jesteście obłudni. Podczas gdy inni pracują w MC inni pną się po szczeblach kariery dzięki jak to mówicie d***pie, ale w końcu to oni później tworzą tzw. elitę. Może mało moralną, ale patrzącą na Was z Góry. Nie potępiajcie ludzi za ambicje, nawet jeśli ma złe motywy. Franiu chylę czoła i dziękuję za szczerość.

Nikt tu nie potępia ludzi za ambicje, a Tobie się chyba pomyliła ambicja z ... no nie chce brzydko tego nazywać. Pójście na łatwiznę i sprzedanie własnego tyłka trudno mi nazwać ambicją :(

przepraszam, ale nie musiałam nikomu tyłka nadstawiać, aby dostać się do swojej pracy... tym bardziej nie musiałam się grzmocić, aby się w tej pracy utrzymać, no sorry.... nie usprawiedliwaj się za bardzo. Innej pracy nie dasz rady znaleźć???

Gość a moge ja ciebie
wyruchac??

jesli przystojny, seksowny i kulturalny to możesz się zgodzić..ale jeśli ci sie nie podoba to lepiej nie bo bedzie później po latach ból i wyrzuty sumienia..nie mówiąc o tym że taka praca szybko cie zmęczy

Wszyscy tu pięknie prawią o moralności, o tym, że można znaleźć inną pracę. Tak, tak najłatwiej jest mówić, tylko wiecie jak się dziennie studiuje i zarabia z dorywczej pracy ledwo 400zł to nie da się utrzymać. A rachunki niestety przychodzą, nie opłacisz ich zasadami moralnymi, podobnie jak tych zasad do garnka nie włożysz.

dziewczyno jak masz aż tak fatalną sytuację to się zdecyduj na to. Wiem, że to trudna decyzja, ale sama pisałaś że na studiach bardzo ci zależy.

Gość mał_żonka
Smutno mi jak to czytam. Niedawno skończyłam studia dzienne i na ostatnim roku sama się utrzymywałam- z kelnerowania właśnie, podobnie jak połowa moich znajomych studentów. Może nie było z tego kokosów, ale udało się. Jeżeli autorka zgodzi się na propozycję to będzie zwyczajne pójście na łatwiznę. A potem...po skończonych studiach, po co pójść do pracy za nędzne 2000zł. skoro można zostać prostytutką za 20000?