Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja z Krainy Czarów

Były chłopak napisał do mnie i powiedział mi, że...

Polecane posty

Ale ja nigdy nie przegrałam. To ja go rzuciłam, bo nasz związek był chory i nie mogłam się w tym rozwijać. Zabraniał mi wszystkiego, pilnował mnie jakbym była jego własnością, do tego ten okropny seks i jego ciągłe kłótnie z moim ojcem. Nie poszło o żadną dziewczynę, ja nie muszę o za nic mścić. Nie mam do niej żalu, ani do niego tym bardziej. A mój chłopak jest naprawdę wyrozumiały i za to m.in. go kocham. Myślę, że zna swoją wartość, wie jak bardzo go kocham i nie dopuszcza nawet myśli, że mogłabym go zdradzić. Dokładniej będę wiedziała po rozmowie z nim, ale takie mam wrażenie.

"Jeśli zauważę podczas naszego spotkania, że on chce czegoś innego niż ja to po prostu wyjdę." biorąc pod uwage Twą spostrzegawczość, którą wykazujesz sie pisząc ten temat, to zorientujesz sie że on chce czegos innego, gdy bedzie wyrzucał zużytą prezerwatywe po waszym stosunku :P

Gość Karinaaaaa
Kurcze ...znowu masz racje:) To kobity sa naiwne..a faceci to wykorzystują..wsumie im sie nie dziwie:)

Czyli co, ta rozmowa z nim nie może być niczym innym niż staraniem się z jego strony o powrót czy tam seks? Nie ma w ogóle innej opcji?

biorąc pod uwage Twą spostrzegawczość, którą wykazujesz sie pisząc ten temat, to zorientujesz sie że on chce czegos innego, gdy bedzie wyrzucał zużytą prezerwatywe po waszym stosunku czyli nie klamie, bo jak wtedy sie zorientuje to wyjdzie :-) autorka jak rzep czepia sie przekonania, ze seks byl bee wiec nie ma o tym mowy, historie pokazuja jednak, ze kobieta sprzeda sie za kilka dowartosciujacych slow w imie podbudowywania swojej jak to okreslila indywidualnosci :-)

popieram wypowiedzi komiczne :) koles chce sie spotkac bo ma nadzieje na seks - chce wzbudzic Twoja litosc (tak mu zle, taka jego baba jest okropna), spotkasz sie z nim raz, potem drugi, potem on zacznie dzwonic, pisac itp. Zastanow sie - ile par po takich przezyciach, takich akcjach w zwiazku chce utrzymywac ze soba kontakt?? przeciez to jest głuota. Gdybyscie rozstali sie jak ludzie, bo sie wypaliło - ok ale nie kiedy facet zachowuje sie jak psychopata. Moze on ma nadzieje zniszczyc Ci zwiazek?

popieram wypowiedzi komiczne koles chce sie spotkac bo ma nadzieje na seks - chce wzbudzic Twoja litosc " ale tu nie potrzeba czytać żadnych komentarzy by stwierdzic czego oczekuje koles od swojej bądz co badz EX wystarczy przeczytac temat topiku ... i mamy wszystko jasne ze koleś ma chęć stanąć przy "żubrze" :P

Wiadomo, że byłe są po to, by mieć w odwodzie jakies ciałko do dymania z braku laku