Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kaja14021978

Oddam szczeniaka yorka

Polecane posty

Go艣膰 kaja14021978

Witam oddam szczeniaka rasy yorkshire terrier ma teraz 4 tygodnie prawdopodobnie jest niewidomy do nowego domu mo偶ne trafi膰 za oko艂o miesi膮c po konsultacji weterynaryjnej. Oddam tylko do ludzi kochaj膮cych zwierz臋ta i odpowiedzialnych , po spisaniu odpowiedniej umowy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaja14021978
no niestety pomyli艂e艣 si臋 kolego suka ma uprawnienia hodowlane ze znakomitymi wynikami tatu艣 tez niczego sobie pieski z metryka . Ale z tego co widz臋 to nie masz poj臋cia o hodowli bo zwyczajni rozra偶acze ju偶 dawno u艣pili by szczeniaka a ja staram znale藕膰 si臋 mu domek a je偶eli si臋 nie znajdzie zostanie u mnie prosz臋 mnie tu nie krytykowa膰 jak nie znasz przyczyny wady pieska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o tak o
sk膮d jestes? za ile moge go kupic? chetnie sie zaopiekuje malym pieskiem, mam dom i podworko na ktorym moglby sie bawic. No i corcie ktora bardzo chce psiaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja14021978
Ja jestem ze 艣l膮ska piesek dopiero mo偶ne by膰 wydany za oko艂o miesi膮c po dok艂adnej konsultacji u weterynarza , chcia艂abym aby domek do kt贸rego p贸jdzie da艂 mu mi艂o艣膰 i opiek臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja14021978
Piesek nie jest na sprzeda偶 jest do adopcji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afsaaaa
Ja te偶 jestem ze 艣l膮ska i mog艂abym si臋 nim zaopiekowa膰, napisz z jakiego jeste艣 miasta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja14021978
Okolice Bielska Bia艂ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afsaaaa
Jestem z Bielska. Je艣li chcesz to podam maila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja14021978
podaj maila podam ci dok艂adne informacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afsaaaa
fush@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to 偶e rodzice maj膮 metryki
nie daje jak wida膰 gwarancji, 偶e urodz膮 si臋 zdrowe szczeniaki :P Matka Teresa si臋 znalaz艂a, dobrego domu szuka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajaka jest przyczyna wady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afsaaaa
autorko czekam na maila. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja14021978
a kto ci powiedzia艂 偶e metryka daje pewno艣膰 ? nie lepiej jest wed艂ug ciebie uspac szczeniaka co ? Prawdopodobna wada to p臋kniecie p臋cherza p艂odowego podczas porodu, gdzie nast膮pi艂o niedotlenienie i tego w艂a艣nie taka przyczyna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja14021978
mail wys艂any

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja14021978
Przyszed艂 mi mail zwrotny 偶e nie ma mo偶liwo艣ci dostarczenia maila prawdopodobnie pomyli艂e艣 adres maila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afsaaaa
niestety nic nie dosz艂o :( Podaj臋 swojego drugiego maila, je艣li to nie problem to prosz臋 o wys艂anie informacji na tego kasiqula878@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afsaaaa
Prosze r贸wnie偶 o wi臋cej informacji na temat wady wzroku pieska. Mam znajomego weterynarza wiec piesek bylby pod stala opieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracuje na czarno
a po co wam niewidomy piesek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAinah
Piesek jest po to aby dawa膰 i otrzymywac mi艂o艣膰. To, 偶e jest niewidomy nic nie zmienia, tak jak z lud藕mi.Po prostu trzeba nauczyc go 偶y膰 i nauczy si臋 z nim 偶y膰.Czy wiesz, 偶e jest piesek kt贸ry ma tylko dwie nogi, nie wie 偶e m贸g艂by mie膰 4, wi臋c 偶yje, biega i jest szcz臋艣liwy. Czytam to og艂oszenie i zastanawiam si臋 czy potrafi艂abym pom贸c temu szczeniakowi w dostosowaniu si臋, to jedyne co mnie wstrzymuje.Zawsze mia艂am psy, odchodzi艂y gdy przyszed艂 czas, my艣l臋,偶e znajdziesz dla niego dom.Ale nie dla zabawy, bo c贸reczka chce, albo kole偶anka albo ciocia. Wiesz jak to jest ludzie nie zdaj膮 sobie sprawy jaka to odpowiedzialno艣膰 - zwierz臋. POWODZENIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudiig
co za pytanie : " po co wam niewidomy piesek" ... Ludzie nie maja za grosz empatii i wyobrazni. Ten piesek niewidomy da im wiecej niz od nich dostanie. Bo zwierzeta w przeciwienstwie do ludzi potrafia byc wdzieczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgkj
pracuje na czarno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgkj
pracuje na czarn a jak urodzi ci si臋 niewidome dziecko (czego nie 偶ycz臋) to tez stwierdzisz,偶e po co ci ono i je gdzie艣 wydasz albo uspisz? :O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja si臋 oddam
szczeniakowi z Yorku, moze by膰 z New

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OLIVCIA25
WITAM CHETNIE ZAOPIEKUJE SIE PIESKIEM I JE艢LI JEST TO POWA呕NA OFERTA OCZYWISCIE . MAM 7 NI膭 CORECZKE. POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serena29
Poszukuj臋 kontaktu z Pani膮 kt贸ra chce odda膰 niewidomego yorczka, nawi膮za艂am z ni膮 kontakt mailowy jednak偶e na wskutek przest臋pstwa internetowego nie mam dost臋pu do poczty za pomoc膮 kt贸rej utrzymywa艂y艣my kontakt. Straci艂am jej adres mailowy, czekam na wiadomo艣膰 serena29@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiaro koniara
Witam.Gdzie mieszkasz chcia艂a bym kupi膰 c贸rce pieska wi臋c za ile sprzedejesz go lub ja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia90
Witam jestm zaiteresowana t膮 suni膮 wiem co to nie widomy piesek bo mia艂a a ta psinka nie bedzie nadawa艂a si臋 do dzieci podaje mojego mejla renatkaa90@amorki.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia90
ten piesek potrzebuje mi艂sci i oddania a nie 偶edziecko nim wyszarpie jestem ze sl膮ska prosz臋 odopwiedziec czy jest jeszcze male艅stwo

Udost臋pnij ten post